Weblog

Tip van Tobi:

 

Tobi geeft de kennis die hij opgedaan heeft in de showroom en tijdens het stofferen graag aan u door, middels praktische tips.


Tip 4: Zo kiest u de juiste vloerbedekking

vloerbedekking

 

Het kiezen van de juiste vloer is lastig. Naast de vele soorten vloerbedekking is er heel veel keus in kleur en tekening.

Laat u eerst optimaal adviseren over het soort vloerbedekking. Neem vervolgens een sample mee naar huis van de soort vloer en kleur die u het mooiste vindt en leg dit thuis op de vloer. Hierdoor kunt u goed zien wat de lichtinval met de kleur doet.

De vloer is bepalend voor de uitstraling en sfeer in uw ruimte. Weet u al wat voor ’n soort vloerbedekking u wilt?

Maak een afspraak om de verschillende mogelijkheden in de ReeDoo showroom te komen bekijken.

 

 


 

Tip van Tobi

Tip 3: Bescherm uw harde vloerbedekking

 

Voorkom schade aan uw vloeren door middel van deze praktische tip:

Plak stukjes vilt onder uw stoelen. Het bespaart op het onderhoud van uw gladde vloeren. Doe dit niet alleen bij stoelen, maar ook bij uw tafels, kasten enzovoorts. Wij hebben grote stroken plakvilt die u op maat kunt knippen.

Gebruik nooit schroef- of spijkerviltjes onder uw stoelen. Zodra het vilt versleten is veroorzaken ze vreselijke krassen op uw vloer.

Neem voor vragen en meer tips contact met ons op.

 


 

Tip 2: Zo blijven uw gordijnen langer mooi

Tip van Tobi

 

Ervaar het gemak van elektrische gordijnsluiters.

Deze zijn onder andere door middel van Google Home en vanaf uw Smartphone te bedienen. Naast het gemak zorgt dit systeem ervoor dat uw gordijnen langer mooi blijven, doordat u ze niet met de hand open en dicht hoeft te doen.

Elektrische gordijnsluiters zijn daarbij inbreker werend. Bedien uw gordijnen op afstand tijdens uw vakanties of als u laat thuis komt. Dan valt het minder op dat u niet thuis bent.

Vraag ons naar de mogelijkheden.

 


 

Tip 1: Tapijt zonder vlekken

Tip van Tobi

Heeft u zachte vloerbedekking of een tapijt liggen? Zorg er dan voor dat u de James startset in huis heeft.

En bewaar resten van uw nieuwe vloerbedekking. Deze zijn nog te gebruiken om uw tapijt te repareren, bijvoorbeeld als er een vlek op gekomen is die er niet helemaal uit gaat.

Of download in ieder geval de gratis James vlekkenschijf. Nadat u met 2 of 3 andere middelen de vlek heeft proberen te verwijderen is voor ons de vlek er vaak niet meer uit te halen.

Neem bij twijfel over uw vlek contact met ons op.

 


Tip van Tobi

Auteur: / 16 januari 2020
Delen