Kies voor stoffering, door echte interieurspecialisten

Wat maakt het verschil tussen een huis en úw thuis? Juist, de stoffering van ReeDoo interieur + kleur. Wij stofferen uw woning van a tot z, van boven tot beneden. Van een mooie vloer, de decoratieve gordijnen tot de schaduwrijke zonwering. Daarbij kijken wij verder dan gordijnstoffen, pvc, tapijt, linoleum, laminaat, vinyl en lamelparket alleen. Wij stofferen net zo lang tot het plaatje compleet is. Dat doen we bijvoorbeeld ook door naar uw type woning te kijken. Gaat het om een woonboerderij met historische accenten, een net nieuwgebouwde hoekwoning, een tussenwoning of woont u vrijstaand met veel groen?

Thuis opmeten? Geen probleem.

U wilt dat wij alles voor u doen? Wij ontzorgen u compleet. Neem gerust diverse stalen mee en bekijk ze in uw vertrouwde omgeving. Wij komen vervolgens langs voor een opmeetmoment en nemen de stalen dan weer mee terug.

Ook de montage nemen we graag uit handen

Stofferen is een vak apart. Onze vakkundige en ervaren stoffeerders beheersen dit volledig, een service die u van ReeDoo interieur + kleur mag verwachten. Daarom verzorgen we ook de montage geheel in eigen beheer. Van het eerste gesprek, de uitvoering tot de eindlevering. Het spreekt daarbij voor zich dat we het project tot in de puntjes afwerken en alles netjes achterlaten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Maak dan gebruik van onderstaande knoppen om een afspraak te maken, teruggebeld te worden of om naar de bestelpagina te gaan.

Praktisch van Reedoo

Om u goed en flexibel van dienst te zijn werken wij met vaste dagen voor montage en service:

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag