Corona maatregelen: Beste klant, i.v.m. het coronavirus houden wij de omgangsregels volgens het advies van het RIVM in acht. We houden afstand, vermijden contact, hoesten en niesen in onze elleboog en wassen regelmatig onze handen. Bezoek aan onze showroom kan tijdens de reguliere openingstijden, maar wij geven de voorkeur aan een telefonische afspraak via 0488 440905. Thanks!

Weblog

Inspiratie tijdens mijn vakantie

Ik merk dat ik altijd met mijn vak als stoffeerder bezig ben. Ook al ben ik vrij. Daar betrapte ik mezelf op tijdens mijn vakantie, toen ik met mijn gezin langs het strand wandelde. Dan zie ik opeens prachtige kleuren en denk: daar kan ik wat mee voor die familie die pas nog contact opnam voor een metamorfose van de woonkamer.

Noordzee

Tijdens die bewuste strandwandeling aan de Noordzee zie ik ineens prachtige schuimkoppen, die een bepaalde kleurstelling laten zien.

Duinen

Of ik zie in de duinen kleurrijk duingras of struiken. Daar maak ik dan foto’s van. Ik kijk naar die prachtige kleuren en visualiseer het in een woonkamer. Perfect voor de klant die op zoek is naar andere gordijnen of een nieuwe vloer. Of die alles eens anders willen, maar nog niet over de kleur uit zijn. Daar word ik dan door geïnspireerd.

Het komt ook voor dat ik bijvoorbeeld over een dijk rij en kleuren in de uiterwaarden zie. Op die manier ben ik altijd met dat mooie vak bezig. Het laat je niet los.

Auteur: Pleunis van der Ree Doolaard / 13 september 2016
Eigenaar Reedoo Interieur en kleur
Delen