Wij zijn van 27 april tot en met 5 mei gesloten!
20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Vloeren zijn de basis voor elke ruimte in uw huis of kantoor.

U zoekt een nieuwe vloer waar u zich comfortabel op voortbeweegt en lang onbezorgd van wilt genieten? De vloer is een kostbaar product waarvan u mag verwachten dat het jaren meegaat en mooi blijft, ondanks het dagelijks gebruik. ReeDoo heeft verschillende typen vloeren ‘in huis’. Van pvc, tapijt, linoleum, laminaat, vinyl tot lamelparket. Hoe komt u tot een keuze? Wanneer kiest u voor een zachte of juist een harde vloer? Comfort en uitstraling beleeft iedereen anders. Gaat u liever voor comfort en uitstraling, of wilt u de beste keuze maken in verband met uw gezondheid? ReeDoo adviseert namelijk ook over de beste toepassingen bij allergieën of als er kinderen en/of huisdieren zijn.

Wij begrijpen dat een goede keuze maken soms lastig is. Er is immers zoveel mogelijk. Geen zorg. Wij denken mee, leveren en leggen met plezier.

Zachte vloeren voor comfort en uitstraling

Als u kiest voor een zachte vloer, bijvoorbeeld tapijt, dan gaat u voor comfort. Het moet behaaglijk voelen aan de voeten en warmte uitstralen. Veel mensen kiezen voor een zachte vloer op de bovenverdieping, zo is de ervaring van het ‘ReeDoo team’. Zoals in de slaapkamer, de zolder of op de trap. ReeDoo adviseert om niet alleen tapijt, maar ook voor een ondertapijt te kiezen. Dat draagt bij aan extra comfort door de betere veerkracht. Andere voordelen:

  • Het boventapijt slijt minder snel en blijft dus langer mooi, waardoor u er langer van kan genieten
  • De geluidsreducerende werking
  • Het boventapijt is makkelijker verhuisbaar
  • Wij gebruiken voor de ondervloer een speciaal koudschuim

Wij beschikken daarnaast in onze winkel over diverse stalen die een realistische weergave geven van de werkelijkheid. Lastig kiezen? Wij maken het u gemakkelijk, de stalen zijn makkelijk mee te nemen.

Een harde vloer voor gemak en duurzaamheid

Als u kiest voor een harde vloer, zoals parket, pvc, linoleum, lamel parket of laminaat,  dan gaat u vast voor praktisch en makkelijk reinigbaar. ReeDoo heeft ook oog voor duurzaamheid. Zo zijn er diverse soorten marmoleum- en linoleumsoorten die aan de laatste duurzaamheidseisen voldoen. Maar we volgen sowieso altijd de laatste innovaties nauw op de voet, vanwege onze contacten op beurzen, met fabrikanten en leveranciers.

Thuis opmeten? Geen probleem.

U wilt dat wij alles voor u doen? Wij ontzorgen u compleet. Neem gerust diverse stalen mee en bekijk ze in uw vertrouwde omgeving. Wij komen vervolgens langs voor een opmeetmoment en nemen de stalen dan weer mee terug.

Ook de montage nemen we graag uit handen

Stofferen is een vak apart. Onze vakkundige en ervaren stoffeerders beheersen dit volledig, een service die u van ReeDoo interieur + kleur mag verwachten. Daarom verzorgen we ook de montage geheel in eigen beheer. Van het eerste gesprek, de uitvoering tot de eindlevering. Het spreekt daarbij voor zich dat we het project tot in de puntjes afwerken en alles netjes achterlaten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Maak dan gebruik van onderstaande knoppen om een afspraak te maken, teruggebeld te worden of om naar de bestelpagina te gaan.

Praktisch van Reedoo

Om u goed en flexibel van dienst te zijn werken wij met vaste dagen voor montage en service:

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag