20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Breng ook kleur in uw interieur!

Bent u op zoek naar een andere kleur in uw interieur? ReeDoo interieur + kleur beschikt over prachtige verven van de Engelse verffabrikant Little Greene. Deze verf is praktisch in gebruik, watergedragen, dus ook kindvriendelijk. Er zijn meer dan 150 verschillende kleuren in diverse ‘stijlen’. Bovendien is de verf toepasbaar voor meerdere ondergronden zoals: muren, plafonds, houtwerk, vloeren, metselwerk, buitenschilderwerk of zelfs radiatoren. De milieuvriendelijke verf heeft een prima dekking, een diepe kleur en een lange levensduur.

Sample pots

Vindt u kiezen van een kleur moeilijk? Dat begrijpen wij en nemen u graag mee aan de hand. Daarom beschikken wij over sample pots van 60 ml, zodat u een kleur verf eerst op een klein oppervlak kunt uitproberen.

Onze tip: koop bij een doe-het-zelf winkel een canvas schilderijlijst en probeer de verf uit.

Er zijn ook samplepots van 250 ml verkrijgbaar. Daarnaast beschikken wij over kleurenwaaiers die u gewoon mee naar huis kan nemen om alvast kleurinspiratie op te doen. Wij helpen u graag verder om uw interieur opnieuw kleur te geven. Kom langs in onze showroom of maak een persoonlijke afspraak. Wij maken graag het (kleur)verschil.

Thuis opmeten? Geen probleem.

U wilt dat wij alles voor u doen? Wij ontzorgen u compleet. Neem gerust diverse stalen mee en bekijk ze in uw vertrouwde omgeving. Wij komen vervolgens langs voor een opmeetmoment en nemen de stalen dan weer mee terug.

Ook de montage nemen we graag uit handen

Stofferen is een vak apart. Onze vakkundige en ervaren stoffeerders beheersen dit volledig, een service die u van ReeDoo interieur + kleur mag verwachten. Daarom verzorgen we ook de montage geheel in eigen beheer. Van het eerste gesprek, de uitvoering tot de eindlevering. Het spreekt daarbij voor zich dat we het project tot in de puntjes afwerken en alles netjes achterlaten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Maak dan gebruik van onderstaande knoppen om een afspraak te maken, teruggebeld te worden of om naar de bestelpagina te gaan.

Praktisch van Reedoo

Om u goed en flexibel van dienst te zijn werken wij met vaste dagen voor montage en service:

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag