Wij zijn van 27 april tot en met 5 mei gesloten!
20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Van behang tot natuurlijke wandbekleding.

Behang als wandbekleding is van alle tijden. Er zijn diverse soorten behang. Van vliesbehang, papierbehang, vinylbehang tot renovlies behang. Renovlies behang tovert uw oude wand om tot nieuw. Het verbergt scheuren en gaatjes en maakt de wand sausklaar. Dat zorgt uiteindelijk voor een strak eindresultaat. Wilt u een wand in de slaapkamer of woonkamer door middel van behang accentueren? Dat kan en is nog steeds populair, weet ReeDoo interieur + kleur door de jarenlange ervaring. Wilt u een wand met een berglandschap, een bos of ziet u liever een persoonlijke foto van uw kind(eren)? Het kan allemaal, mits de foto voldoende van formaat is. Wij verzorgen alles van a tot z.

Natuurlijke wandbekleding

Weleens gedacht aan wandbekleding van kokos, boomschors, teakhout, lindehout, mosselschelpen of zelfs mos? Het kan. De collectie wandbekleding van Nature@home is geïnspireerd door de natuur en met liefde voor natuurlijke vormen. Nature@Home gebruikt voor deze bijzondere wandpanelen grondstoffen van bomen, planten, schelpdieren en restproducten. Een duurzame boodschap die ReeDoo Interieur + kleur toejuicht en toepast. Deze vormen van wandbekleding zijn zowel geschikt voor particulieren, bedrijven als praktijken. De wandbekleding verfraait bijvoorbeeld uw entree of receptie. Bovendien heeft deze natuurlijke wandbekleding een akoestische, dempende werking. Neem voor een passend advies contact op of kom tijdens onze openingstijden langs.

Thuis opmeten? Geen probleem.

U wilt dat wij alles voor u doen? Wij ontzorgen u compleet. Neem gerust diverse stalen mee en bekijk ze in uw vertrouwde omgeving. Wij komen vervolgens langs voor een opmeetmoment en nemen de stalen dan weer mee terug.

Ook de montage nemen we graag uit handen

Stofferen is een vak apart. Onze vakkundige en ervaren stoffeerders beheersen dit volledig, een service die u van ReeDoo interieur + kleur mag verwachten. Daarom verzorgen we ook de montage geheel in eigen beheer. Van het eerste gesprek, de uitvoering tot de eindlevering. Het spreekt daarbij voor zich dat we het project tot in de puntjes afwerken en alles netjes achterlaten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Maak dan gebruik van onderstaande knoppen om een afspraak te maken, teruggebeld te worden of om naar de bestelpagina te gaan.

Praktisch van Reedoo

Om u goed en flexibel van dienst te zijn werken wij met vaste dagen voor montage en service:

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag