Wij zijn van 27 april tot en met 5 mei gesloten!
20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Kies voor stoffering, door echte interieurspecialisten.

Wat maakt het verschil tussen een huis en úw thuis? Juist, de stoffering van ReeDoo interieur + kleur. Wij stofferen uw woning van a tot z, van boven tot beneden. Van een mooie vloer, de decoratieve gordijnen tot de schaduwrijke zonwering. Daarbij kijken wij verder dan gordijnstoffen, pvc, tapijt, linoleum, laminaat, vinyl en lamelparket alleen. Wij stofferen net zo lang tot het plaatje compleet is. Dat doen we bijvoorbeeld ook door naar uw type woning te kijken. Gaat het om een woonboerderij met historische accenten, een net nieuwgebouwde hoekwoning, een tussenwoning of woont u vrijstaand met veel groen?

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn kenmerkend voor een warme en behaaglijke sfeer in uw interieur. Wij leveren vouwgordijnen in diverse kwaliteiten en ophangsystemen. Gaat u liever voor landelijk of gaat uw voorkeur meer uit naar modern en strak? Vouwgordijnen bij ReeDoo zijn verkrijgbaar in talloze kleuren, stoffen en variaties. Zo zijn er transparante stoffen om het zonlicht tegen te houden en de sfeer te verhogen in uw interieur of kantoor, maar we leveren ook verduisterende vouwgordijnen voor de slaapkamer. ReeDoo creëert naar wens vouwgordijnen met een soepele top down, bottom up systeem. Verder hebben wij uitstekende ervaringen met het Easy Glide System van het merk Vadain. Puur maatwerk en van hoge kwaliteit. Met dit systeem kunt u de stof er zo uithalen en weer inhangen. Bovendien geeft het totaalplaatje een strak aangezicht van boven naar beneden. Wij leveren uit ons eigen atelier ook vouwgordijnen voor kantel- en kiepramen of maken het plaatje compleet met een volant, een extra doek om verkleuring tegen te gaan.

Enkele of dubbele plisségordijnen

Herkent u dat? U wilt aan de ene kant genieten van het daglicht maar ook uw privacy behouden. Overweeg dan eens enkele plisségordijnen of een dubbele plissé. Ze lijken heel veel op elkaar, maar toch is er een functioneel verschil. Een plisségordijn bestaat uit een enkele stof, terwijl  een dubbele plissé een unieke honinggraatstructuur heeft. Wij plaatsen geregeld plisségordijnen in woonkamers of keukens. Het grote voordeel hiervan is de transparantie. U behoudt zicht naar buiten, maar het raam is wel mooi aangekleed. Een dubbele plissé vouwt zich als een harmonica op als u die optrekt. Er zijn diverse soorten bedieningen mogelijk. Beide type raamdecoraties zijn ook prima geschikt voor schuine ramen. Kindveiligheid heeft ook onze aandacht, doordat we de systemen minimaal 1.50 meter van de grond ophangen. Wij werken vooral met het merk Toppoint vanwege de hoge betrouwbaarheid en kwaliteit, daardoor heeft u er lang plezier van. Wij leveren zowel eenvoudige als luxe-systemen, zelfs leverbaar via domotica (huisautomatisering). Wilt u geboor in uw muur of plafond voorkomen? Geen punt. ReeDoo maakt gebruik van een EasyClick systeem.

Jaloezieën

Op zoek naar een functionele maar ook mooie zonwering? Denk dan eens aan jaloezieën. Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten horizontale jaloezieën. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en kleuren van aluminium, kunststof (pvc), hout tot textiel. De stroken variëren in breedte van 16 tot 70 millimeter. In onze showroom beschikken we over meerdere waaiers met voorbeelden. Aan inspiratie dus geen gebrek. Bovendien vertelt Pleunis van der Ree Doolaard graag meer over de mogelijkheden.

Verticaal
We beschikken ook over verticale jaloezieën in diverse breedtes (tot 89 millimeter), beter bekend als lamellen. Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld grote of lange raampartijen in uw woning. Maar de verticale jaloezieën passen ook goed in praktijkruimtes, kantoren of keukens. ReeDoo werkt vooral met het topmerk Toppoint dat zich kenmerkt als oogstrelend, betrouwbaar en functioneel. Wilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden? Maak gerust een afspraak voor een ‘inspiratiebezoek’ in onze showroom. Maar we komen ook graag langs om ter plekke uw wensen door te nemen.

(Rol)Gordijnen

Overgordijnen zijn niet alleen sfeerverhogend, ze beschikken ook over een verduisterende en isolerende werking. Gordijnen houden de warmte binnen en het zonlicht buiten. Gordijnen zijn zowel open of gesloten functioneel. Ze kleden uw interieur als het ware verder aan. ReeDoo heeft verschillende type gordijnen in het aanbod. Van transparante vitragegordijnen, inbetweens tot sluit- of overgordijnen. Het kenmerk van een inbetween: het is geen vitrage maar ook geen overgordijn. Wij weten als geen ander dat over smaak niet valt te twisten. Daarom hangen er rond de 500 stalen gordijnstoffen in onze showroom, zodat u een ruime keuzemogelijkheid heeft. Wij zoeken samen met u uit welke gordijnstof het beste aansluit bij uw wensen. We zijn altijd actueel want elk voor- en najaar voeren wij een collectiewisseling door. Wij streven altijd naar een oogstrelende raamdecoratie, maar met een functionele perfectie. Omdat wij samenwerken met een gordijn- en confectieatelier leveren wij perfect glooiende gordijnen op maat.

Insectenwering

Inventieve insectenwering is cruciaal als u hinderlijke vliegende en springende beestjes op een effectieve manier buiten de deur van uw woning, praktijk of kantoor wilt houden. ReeDoo heeft een ruim assortiment insectenwering voor deuren, ramen en kiepramen. Er zijn vaste hordeuren op maat verkrijgbaar, rolhordeuren die u kunt openschuiven of plissé hordeuren die sterk en flexibel tegelijk zijn. Als u last van hooikoorts of allergie heeft, adviseren wij om te kiezen voor een hor met speciaal gaas. Dit pollenwerend gaas vermindert de overlast van stoffen. Het nagenoeg onzichtbare gaas houdt voor een groot deel pollen buiten. We beschikken zelfs over horgaas dat tegen de scherpe nagels van uw zo geliefde kat of hond kan. Dit Petscreen horgaas leveren wij in samenwerking met de fabrikanten Unilux en Toppoint.

Ophangsystemen

Gordijnrails of gordijnroedes zijn belangrijk. Zowel voor het aangezicht als het soepel openen en sluiten van (over)gordijnen. Ze zijn de finishing touch. ReeDoo beschikt over verschillende perfect werkende ophangsystemen. Bijvoorbeeld aluminium rails met kunststof geleiders, waardoor ze veel stiller zijn. Of gordijnroedes in vele soorten en maten. Ze zijn er in hout, aluminum en rvs. Verder zijn roeders ze geschikt voor hangsystemen met lussen, ringen of met haken. ReeDoo heeft ze ook voor u in talloze kleuren. En wat te denken van een persoonlijke metalen roede in landelijke stijl? Het kan allemaal bij ReeDoo. Temeer omdat we samenwerken met een smid die op een ambachtelijke manier ‘het ijzer smeedt als het heet is’. Speciaal voor u.

Thuis opmeten? Geen probleem.

U wilt dat wij alles voor u doen? Wij ontzorgen u compleet. Neem gerust diverse stalen mee en bekijk ze in uw vertrouwde omgeving. Wij komen vervolgens langs voor een opmeetmoment en nemen de stalen dan weer mee terug.

Ook de montage nemen we graag uit handen

Stofferen is een vak apart. Onze vakkundige en ervaren stoffeerders beheersen dit volledig, een service die u van ReeDoo interieur + kleur mag verwachten. Daarom verzorgen we ook de montage geheel in eigen beheer. Van het eerste gesprek, de uitvoering tot de eindlevering. Het spreekt daarbij voor zich dat we het project tot in de puntjes afwerken en alles netjes achterlaten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Maak dan gebruik van onderstaande knoppen om een afspraak te maken, teruggebeld te worden of om naar de bestelpagina te gaan.

Praktisch van Reedoo

Om u goed en flexibel van dienst te zijn werken wij met vaste dagen voor montage en service:

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag