20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Een beetje hulp nodig bij uw inrichting?

Het moment is daar. U heeft besloten om uw interieur aan te pakken en er een nieuwe ’touch’ aan te geven. Belangrijk hierbij: bedenk goed welke inrichting van uw interieur het meeste aanspreekt. Wat past bij u, waar voelt u zich in thuis? Daar borduurt u dan samen met ons op voort. Dan is een goed gesprek vaak al het halve werk.

Eventueel maken we een moodboard, bestaande uit stukjes stof plus een aantal kleursuggesties. Die kunt u dan rustig bekijken en op u in laten werken.

Hulp bij keuze

Herkenbaar? U wilt een nieuwe kleur in uw interieur in combinatie met de lichtinval van uw woning, maar weet niet hoe u dat zelf voor elkaar krijgt. ReeDoo interieur + kleur ondersteunt u niet alleen in de showroom zelf, we komen ook graag naar u toe. Soms nemen we daarvoor stalen mee. Nadat we bij u thuis zijn geweest, vragen we de gekozen stoffen op. Meestal leidt dit persoonlijk advies tot een keuze waar u achter staat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel direct en maak een afspraak.

    * Wij gaan discreet met uw gegevens om. We gebruiken deze alleen om in contact met u te komen.

    Een aansprekend assortiment vloeren, verf, stoffering, decorlijsten en roedes

    Zoekt u een partner in de zoektocht naar uw persoonlijke woonstijl? Het assortiment vloeren, verf, stoffering, decorlijsten en roedes van ReeDoo interieur + kleur is met zorg samengesteld. Producten van uitstekende en hoge kwaliteit, zodat u er lang onbezorgd van kan genieten en erop kunt vertrouwen.
    >> Lees meer

    Breng ook kleur in uw interieur