20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

ReeDoo, hoe het allemaal begon

In 2003 zag ReeDoo aan de Kerklaan in Opheusden het levenslicht. Tobi van der Ree Doolaard en zijn zoon Pleunis toverden een garage aan de eigen woning om tot een showroom van 50m2. Klanten konden er op afspraak terecht.

In 2007 schaften Tobi en Pleunis nieuwe bedrijfswagens aan en werd de huisstijl opgefrist. Vrij snel daarna groeide ReeDoo interieur + kleur uit zijn jasje. Er ontstond ruimtegebrek. Na een zoektocht in Opheusden leidde dit in september 2015 tot de opening van de huidige winkel aan de Hamsestraat 38, compleet met showroom. In datzelfde jaar lanceerden Tobi en Pleunis een nieuwe huisstijl en een ander logo, aangepast naar de huidige strakke stijl met de toevoeging ‘interieur + kleur’.

In de goed zichtbare en bereikbare showroom bent u van harte welkom en ervaart u met eigen ogen de laatste trends, want ReeDoo interieur + kleur is er voor u.

Thuis opmeten? Geen probleem.

U wilt dat wij alles voor u doen? Wij ontzorgen u compleet. Neem gerust diverse stalen mee en bekijk ze in uw vertrouwde omgeving. Wij komen vervolgens langs voor een opmeetmoment en nemen de stalen dan weer mee terug.

Ook de montage nemen we graag uit handen

Stofferen is een vak apart. Onze vakkundige en ervaren stoffeerders beheersen dit volledig, een service die u van ReeDoo interieur + kleur mag verwachten. Daarom verzorgen we ook de montage geheel in eigen beheer. Van het eerste gesprek, de uitvoering tot de eindlevering. Het spreekt daarbij voor zich dat we het project tot in de puntjes afwerken en alles netjes achterlaten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Maak dan gebruik van onderstaande knoppen om een afspraak te maken, teruggebeld te worden of om naar de bestelpagina te gaan.

Praktisch van Reedoo

Om u goed en flexibel van dienst te zijn werken wij met vaste dagen voor montage en service:

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag