20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Houdt uw vloer mooi.

Tijdig onderhoud van uw vloer is belangrijk voor de uitstraling en verlenging van de levensduur van elk type vloer. Het onderhoud en de reinigingstechniek verschilt per soort vloer. De juiste onderhoudsmiddelen zijn hiervoor de oplossing. Om uw zachte of harde vloer goed te onderhouden of vlekken uit vloerbedekking te verwijderen, werken wij met de complete programma’s van RZ en James. Dit zijn toonaangevende en betrouwbare onderhoudsmiddelen om uw tapijt, pvc, linoleum, laminaat en vinyl of lamelparket in optimale conditie te houden en weer te laten stralen. Beide fabrikanten werken samen met vloerfabrikanten, hebben aandacht voor duurzaamheid en staan garant voor kwaliteit. Wilt u een van deze onderhoudsmiddelen bestellen? Ga dan naar onze bestelpagina. Of bekijk de handige vlekkenkaart (PDF) met handige tips van James.

Een vlek kunt u beter laat en goed behandelen dan snel en verkeerd. Vraag gerust om advies, wij helpen u graag verder.

Verhuur inborstelmachine

Wilt u zelf aan de slag om uw vloer weer fris en schoon te maken? Wij verhuren speciale inborstelmachines, die nauwelijks voor overlast zorgen. Het systeem is een inborstelmachine en borstelstofzuiger. Via een roterende borstel brengt u speciaal bijgeleverd poeder aan en zuigt het na enkele uren weer op. Voordelen: makkelijk in gebruik en de vloer wordt niet nat. Wilt u een machine huren? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Droogloopmat

Wilt u vocht en vuil van buiten bij de entree van uw woning, bijkeuken of praktijk tegenhouden? Dat kan. Gebruik dan een goede droogloopmat. Wij beschikken over kwalitatief hoogwaardige droogloopmatten die tot wel 90% vocht en vuil opnemen. En dat draagt weer bij aan een droge en schone vloer in de rest van uw woning. Wij snijden alle matten precies op maat. Wilt u een mat bestellen?

Thuis opmeten? Geen probleem.

U wilt dat wij alles voor u doen? Wij ontzorgen u compleet. Neem gerust diverse stalen mee en bekijk ze in uw vertrouwde omgeving. Wij komen vervolgens langs voor een opmeetmoment en nemen de stalen dan weer mee terug.

Ook de montage nemen we graag uit handen

Stofferen is een vak apart. Onze vakkundige en ervaren stoffeerders beheersen dit volledig, een service die u van ReeDoo interieur + kleur mag verwachten. Daarom verzorgen we ook de montage geheel in eigen beheer. Van het eerste gesprek, de uitvoering tot de eindlevering. Het spreekt daarbij voor zich dat we het project tot in de puntjes afwerken en alles netjes achterlaten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Maak dan gebruik van onderstaande knoppen om een afspraak te maken, teruggebeld te worden of om naar de bestelpagina te gaan.

Praktisch van Reedoo

Om u goed en flexibel van dienst te zijn werken wij met vaste dagen voor montage en service:

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag