Corona maatregelen: Beste klant, i.v.m. het coronavirus houden wij de omgangsregels volgens het advies van het RIVM in acht. We houden afstand, vermijden contact, hoesten en niesen in onze elleboog en wassen regelmatig onze handen. Bezoek aan onze showroom kan tijdens de reguliere openingstijden, maar wij geven de voorkeur aan een telefonische afspraak via 0488 440905. Thanks!

Weblog

Foto op rolgordijn: creëer de ultieme Personal Touch

Wat geeft dát een bijzondere sfeer: een foto geprint op uw rolgordijn! Het populaire raamdecoratie merk BM Fabrics heeft deze mogelijkheid toegevoegd aan het brede assortiment. Geef uw interieur die extra swung, waardoor het een persoonlijk geheel wordt. Voor thuis, bedrijven, horeca, winkels en scholen is dit een eenvoudige manier om de ruimte aan te kleden.

>> Lees meer

30 maart 2020 -

Tip van Tobi:

 

Tobi geeft de kennis die hij opgedaan heeft in de showroom en tijdens het stofferen graag aan u door, middels praktische tips.

>> Lees meer

26 maart 2020 -

Nieuw: ReeDoo Huisselectie PVC vloeren en raamdecoratie

Al langere tijd zijn wij op zoek naar woon stofferingen die wij onder ons eigen label kunnen verkopen: de ReeDoo Huisselectie. Hiermee willen wij producten met een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs aanbieden als aanvulling op ons brede assortiment. Het is een stukje meerwaarde: wij willen onze klanten iets extra’s bieden.

>> Lees meer

28 februari 2020 -

Advies van Pleunis:

Pleunis geeft waardevolle adviezen, zodat u langer van de aanpassingen in uw interieur kan genieten. 

>> Lees meer

16 februari 2020 -

Richtlijnen om eenheid te creëren in uw interieur

Eenheid creëren voor een thuisgevoel. Een interieur waarbij de kleuren en materialen op elkaar afgestemd zijn ´klopt.´ De eenheid geeft rust en een sfeer waardoor u zich er thuis voelt. Dat is uiteraard belangrijk in uw huis, maar net zo belangrijk in uw werkruimte en in horecagelegenheden. Maar hoe creëert u eenheid? Volg deze richtlijnen, dan gaat het u zéker lukken.

>> Lees meer

20 december 2019 -

Waarom is het waardevol om een moodboard te maken?

Het is even een klusje, maar een moodboard maken helpt bij het maken van de juiste keuzes. Het is best lastig om een sfeervol interieur te creëren. Er moeten veel keuzes gemaakt worden. Dat moet wel goed gebeuren, want anders kost zo’n verandering veel tijd en geld en valt het resultaat tegen. Natuurlijk is een muurtje zo over geverfd, maar als de kussens en accessoires al op die kleur afgestemd zijn, dan is toch de samenhang weg.

>> Lees meer

26 november 2019 -

Akoestiek verbeteren, demp het geluid in uw ruimte met deze 5 tips

De akoestiek verbeteren, verbetert de sfeer in de ruimte. Een kamer die hol klinkt, komt niet gezellig over. En gezelligheid is toch wat iedereen wil bereiken met het interieur. Dat is waar men naar streeft bij het kopen van nieuwe meubels, bij het kiezen van een kleur en bij het uitzoeken van raambekleding. Om ervoor te zorgen dat de ruimte, na het maken van alle keuzes om een sfeervol geheel te creëren ook goed klinkt, hebben we enkele tips voor u bij elkaar gezet. 

>> Lees meer

5 november 2019 -

Nieuw: Versus gordijnen, de combinatie tussen in-betweens en lamellen

Versus gordijnen is de geheel nieuwe raambekleding van Toppoint. Het uitgangspunt zijn verticale lamellen. De verticale lijnen geven een mooie filtering van het licht. Om de kille uitstraling van de lamellen teniet te doen, heeft Toppoint een transparant gordijn toegevoegd. Hierdoor ontstaat er een stijlvol, praktisch en warm geheel.

>> Lees meer

14 oktober 2019 -

Stijlvol behang: geef uw interieur een bijzondere twist

Met stijlvol behang kunt u een accent aanbrengen in uw interieur. Bekleed een complete muur, of behang een deel van de muur. Zo zou u met 2 of 3 banen de eethoek kunnen benadrukken of een onopvallend hoekje om kunnen toveren tot sfeervol leeshoekje. Pas een opvallend patroon toe in de slaapkamer, waardoor deze ruimte perfect bij u past of creëer een industriële sfeer door uw muur te bekleden met een betonlook behang.

>> Lees meer

10 oktober 2019 -

Raamdecoratie deel 4: Rolgordijnen en vouwgordijnen

In deze serie over raamdecoratie hebben we inmiddels bijna alle raamdecoratie besproken. In dit laatste blog bespreken we de rolgordijnen en vouwgordijnen. Dit zijn vaak toegepaste raamdecoraties die in veel uitvoeringen verkrijgbaar zijn.

>> Lees meer

27 september 2019 -

Raamdecoratie deel 3: Inbetweens, semi-transparante- en overgordijnen

Gordijnen zijn ware sfeermakers. Door hun kleur, patronen en/of dessins maken ze de ruimte áf. Neem de tijd om de gordijnen te kiezen die het beste bij uw interieur kleuren. Afhankelijk van de functie zijn er doorzichtige-, half doorzichtige- en ondoorzichtige gordijnen, welke onderling gecombineerd kunnen worden.

>> Lees meer

21 augustus 2019 -

PVC vloeren: de meest gekozen vloerbedekking

PVC vloeren zijn enorm populair. En terecht: er is enorm veel keus en de vloer is ijzersterk. PVC vloeren hebben dezelfde look als houten- stenen en betonvloeren en zijn daardoor het overwegen zéker waard.

>> Lees meer

17 mei 2019 -

Met het juiste onderhoud blijven uw vloeren en gordijnen langer mooi

Het leggen van een nieuwe vloer is een flinke klus. Daar wil u lang plezier van hebben. Het uitzoeken van raamdecoratie die aansluit bij uw wensen, kleuren en stijl van uw interieur is een flinke uitdaging. Die wilt u jarenlang laten hangen. Daarom is het belangrijk dat u uw vloer en gordijnen op de juiste manier behandelt. Hieronder geef ik u advies hierover.

>> Lees meer

12 april 2019 -

Geen insecten binnen: plaats horren op maat

Het is heerlijk om de ramen open te zetten als het weer dat enigszins toelaat. Frisse lucht en een koel briesje naar binnen. De muggen, vliegen en wespen mogen echter buiten blijven. Die wilt u niet in uw keuken bij het eten. Die zijn irritant in uw woonkamer. Die mogen u niet uit uw slaap houden. Gelukkig bestaan er horren op maat.

>> Lees meer

21 maart 2019 -

Betonlook trapbekleding voor een industriële uitstraling

De trap is een opvallend onderdeel van de hal of de woonkamer en wordt dagelijks meerdere keren gebruikt, wat vaak te zien is aan de slijtage. Het opknappen van de trap is daarmee een dankbare klus. Door de uitstraling af te stemmen op de rest van het interieur, wordt het een mooie aanvulling op het geheel.

>> Lees meer

18 maart 2019 -

De matte uitstraling van kalkverf kleuren op muren en meubels

Kalkverf kleuren en extreem matte verf  zijn op het moment enorm populair door de natuurlijke uitstraling. Het is een hele rustige verf, zelfs in heftige kleurtinten. Door deze verf in bijpassende tinten zowel op de muren en kozijnen, als op de meubels of decoratie toe te passen, creëert u een mooi geheel.

>> Lees meer

22 januari 2019 -

Schaatsmuntjes actie

Om mensen extra schaatsplezier te gunnen op de tijdelijke schaatsbaan in Opheusden, waren er via een Facebookactie muntjes te winnen.

We hebben vertederende foto’s binnengekregen van kinderen die graag een keer gratis wilden schaatsen. Inmiddels hebben zij hun muntjes bij ReeDoo opgehaald en kunnen genieten van het tijdelijke ijs.

>> Lees meer

14 januari 2019 -

Alweer 15 jaar ReeDoo!

Het was ergens in 2008 dat ik Pleunis heb leren kennen. Bij mijn toenmalige werkgever was ReeDoo meubel- en woningstoffering al klant. Ze zaten met de showroom nog op de Kerklaan in Opheusden. De geschiedenis van daarvoor ken ik persoonlijk niet zo goed, maar wat ik weet is dat in 2003 ReeDoo het levenslicht zag aan de Kerklaan in Opheusden. Tobi van der Ree Doolaard en zijn zoon Pleunis toverden een garage aan de eigen woning om tot een showroom van 50m2. Klanten konden er op afspraak terecht.

>> Lees meer

16 oktober 2018 - Ernst

Van 3D naar realisatie

Ik heb goed nieuws. Sinds kort werken we samen met een partner die helemaal thuis is in 3D visualisatie. Een groot voordeel. Daarmee kan de klant in een oogopslag zien hoe het interieur er straks uit gaat zien. Het geeft een realistisch en duidelijker beeld.

>> Lees meer

9 december 2017 - Pleunis

Stofferen is een feest om te doen

Stofferen is altijd anders. Interieurs en klanten zijn allemaal verschillend. Ik doe dit werk nu al zo’n twintig jaar en elke keer blijkt weer hoe divers en afwisselend dit vak is. Het is een feest om te doen, zeker als je die blije gezichten van de klanten ziet als het project is afgerond.

>> Lees meer

15 november 2017 - Pleunis

Nieuwe Caddy (en aanhanger) voor ReeDoo

Met een winkel en showroom, een gevarieerd aanbod op interieurgebied en lol in het vak red je het niet alleen. Een betrouwbare bedrijfswagen is net zo belangrijk en onmisbaar. Met onze Volkswagen Caddy rijden we met plezier van a naar b. En als het project erom vraagt koppelen we de bijpassende aanhangwagen aan.

>> Lees meer

20 april 2017 - Pleunis

Little Greene, een supermooie verf

Al jaren raad ik met overtuiging het merk Little Greene aan. Een supermooie verf. Daarom beschikt onze showroom over een grote wand met talloze sample pots en kleurinspiratie van Little Greene. Er zijn meer dan 150 verschillende kleuren in verschillende stijlen. Daar kun je echt wat mee.

>> Lees meer

22 februari 2017 - Pleunis

Inspiratie tijdens mijn vakantie

Ik merk dat ik altijd met mijn vak als stoffeerder bezig ben. Ook al ben ik vrij. Daar betrapte ik mezelf op tijdens mijn vakantie, toen ik met mijn gezin langs het strand wandelde. Dan zie ik opeens prachtige kleuren en denk: daar kan ik wat mee voor die familie die pas nog contact opnam voor een metamorfose van de woonkamer.

>> Lees meer

13 september 2016 - Pleunis