Weblog

Nieuw: Versus gordijnen, de combinatie tussen in-betweens en lamellen

Versus gordijnen is de geheel nieuwe raambekleding van Toppoint. Het uitgangspunt zijn verticale lamellen. De verticale lijnen geven een mooie filtering van het licht. Om de kille uitstraling van de lamellen teniet te doen, heeft Toppoint een transparant gordijn toegevoegd. Hierdoor ontstaat er een stijlvol, praktisch en warm geheel.

>> Lees meer

14 oktober 2019 -

Stijlvol behang: geef uw interieur een bijzondere twist

Met stijlvol behang kunt u een accent aanbrengen in uw interieur. Bekleed een complete muur, of behang een deel van de muur. Zo zou u met 2 of 3 banen de eethoek kunnen benadrukken of een onopvallend hoekje om kunnen toveren tot sfeervol leeshoekje. Pas een opvallend patroon toe in de slaapkamer, waardoor deze ruimte perfect bij u past of creëer een industriële sfeer door uw muur te bekleden met een betonlook behang.

>> Lees meer

10 oktober 2019 -

Advies van Pleunis

Het kiezen van de juiste verfkleur is lastig. Vooral omdat de lichtinval bepalend is voor het eindresultaat. Daarom geef ik doorgaans deze tip voordat de verf besteld en op de muur, kozijnen of meubels aangebracht wordt:

>> Lees meer

27 september 2019 -

Raamdecoratie deel 4: Rolgordijnen en vouwgordijnen

In deze serie over raamdecoratie hebben we inmiddels bijna alle raamdecoratie besproken. In dit laatste blog bespreken we de rolgordijnen en vouwgordijnen. Dit zijn vaak toegepaste raamdecoraties die in veel uitvoeringen verkrijgbaar zijn.

>> Lees meer

27 september 2019 -

Tip van Tobi

Weet u hoe u uw harde vloeren langer mooi houdt? Voorkom schade aan uw vloeren door middel van deze praktische tip:

>> Lees meer

27 augustus 2019 -

Raamdecoratie deel 3: Inbetweens, semi-transparante- en overgordijnen

Gordijnen zijn ware sfeermakers. Door hun kleur, patronen en/of dessins maken ze de ruimte áf. Neem de tijd om de gordijnen te kiezen die het beste bij uw interieur kleuren. Afhankelijk van de functie zijn er doorzichtige-, half doorzichtige- en ondoorzichtige gordijnen, welke onderling gecombineerd kunnen worden.

>> Lees meer

21 augustus 2019 -

Advies van Pleunis

Is de vloerbedekking op uw trap aan vervanging toe? Gebruik dan dit advies om de lijmresten te verwijderen:

>> Lees meer

23 juli 2019 -

Tip van Tobi

Heeft u zachte vloerbedekking of een tapijt liggen? Zorg er dan voor dat u de James startset in huis heeft.

>> Lees meer

24 juni 2019 -

Advies van Pleunis

Bent u aan het verbouwen? Maak dan meteen foto’s van leidingen en montagepunten als de muren nog niet afgewerkt zijn. Het in kaart brengen van deze punten levert waardevolle informatie op.

>> Lees meer

23 mei 2019 -

PVC vloeren: de meest gekozen vloerbedekking

PVC vloeren zijn enorm populair. En terecht: er is enorm veel keus en de vloer is ijzersterk. PVC vloeren hebben dezelfde look als houten- stenen en betonvloeren en zijn daardoor het overwegen zéker waard.

>> Lees meer

17 mei 2019 -

Tip van Tobi:

Ervaar het gemak van elektrische gordijnsluiters. Deze zijn onder andere door middel van Google Home en vanaf uw Smartphone te bedienen.

>> Lees meer

6 mei 2019 -

Met het juiste onderhoud blijven uw vloeren en gordijnen langer mooi

Het leggen van een nieuwe vloer is een flinke klus. Daar wil u lang plezier van hebben. Het uitzoeken van raamdecoratie die aansluit bij uw wensen, kleuren en stijl van uw interieur is een flinke uitdaging. Die wilt u jarenlang laten hangen. Daarom is het belangrijk dat u uw vloer en gordijnen op de juiste manier behandelt. Hieronder geef ik u advies hierover.

>> Lees meer

12 april 2019 -

Tip van Tobi:

 

Bewaar resten van uw nieuwe vloerbedekking.
Het is nog te gebruiken om te repareren, bijvoorbeeld als er een vlek op gekomen is die er niet helemaal uit gaat.

>> Lees meer

11 april 2019 -

Geen insecten binnen: plaats horren op maat

Het is heerlijk om de ramen open te zetten als het weer dat enigszins toelaat. Frisse lucht en een koel briesje naar binnen. De muggen, vliegen en wespen mogen echter buiten blijven. Die wilt u niet in uw keuken bij het eten. Die zijn irritant in uw woonkamer. Die mogen u niet uit uw slaap houden. Gelukkig bestaan er horren op maat.

>> Lees meer

21 maart 2019 -

Betonlook trapbekleding voor een industriële uitstraling

De trap is een opvallend onderdeel van de hal of de woonkamer en wordt dagelijks meerdere keren gebruikt, wat vaak te zien is aan de slijtage. Het opknappen van de trap is daarmee een dankbare klus. Door de uitstraling af te stemmen op de rest van het interieur, wordt het een mooie aanvulling op het geheel.

>> Lees meer

18 maart 2019 -

De matte uitstraling van kalkverf kleuren op muren en meubels

Kalkverf kleuren en extreem matte verf  zijn op het moment enorm populair door de natuurlijke uitstraling. Het is een hele rustige verf, zelfs in heftige kleurtinten. Door deze verf in bijpassende tinten zowel op de muren en kozijnen, als op de meubels of decoratie toe te passen, creëert u een mooi geheel.

>> Lees meer

22 januari 2019 -

Schaatsmuntjes actie

Om mensen extra schaatsplezier te gunnen op de tijdelijke schaatsbaan in Opheusden, waren er via een Facebookactie muntjes te winnen.

We hebben vertederende foto’s binnengekregen van kinderen die graag een keer gratis wilden schaatsen. Inmiddels hebben zij hun muntjes bij ReeDoo opgehaald en kunnen genieten van het tijdelijke ijs.

>> Lees meer

14 januari 2019 -

Alweer 15 jaar ReeDoo!

Het was ergens in 2008 dat ik Pleunis heb leren kennen. Bij mijn toenmalige werkgever was ReeDoo meubel- en woningstoffering al klant. Ze zaten met de showroom nog op de Kerklaan in Opheusden. De geschiedenis van daarvoor ken ik persoonlijk niet zo goed, maar wat ik weet is dat in 2003 ReeDoo het levenslicht zag aan de Kerklaan in Opheusden. Tobi van der Ree Doolaard en zijn zoon Pleunis toverden een garage aan de eigen woning om tot een showroom van 50m2. Klanten konden er op afspraak terecht.

>> Lees meer

16 oktober 2018 - Ernst

Van 3D naar realisatie

Ik heb goed nieuws. Sinds kort werken we samen met een partner die helemaal thuis is in 3D visualisatie. Een groot voordeel. Daarmee kan de klant in een oogopslag zien hoe het interieur er straks uit gaat zien. Het geeft een realistisch en duidelijker beeld.

>> Lees meer

9 december 2017 - Pleunis

Stofferen is een feest om te doen

Stofferen is altijd anders. Interieurs en klanten zijn allemaal verschillend. Ik doe dit werk nu al zo’n twintig jaar en elke keer blijkt weer hoe divers en afwisselend dit vak is. Het is een feest om te doen, zeker als je die blije gezichten van de klanten ziet als het project is afgerond.

>> Lees meer

15 november 2017 - Pleunis

Nieuwe Caddy (en aanhanger) voor ReeDoo

Met een winkel en showroom, een gevarieerd aanbod op interieurgebied en lol in het vak red je het niet alleen. Een betrouwbare bedrijfswagen is net zo belangrijk en onmisbaar. Met onze Volkswagen Caddy rijden we met plezier van a naar b. En als het project erom vraagt koppelen we de bijpassende aanhangwagen aan.

>> Lees meer

20 april 2017 - Pleunis

Little Greene, een supermooie verf

Al jaren raad ik met overtuiging het merk Little Greene aan. Een supermooie verf. Daarom beschikt onze showroom over een grote wand met talloze sample pots en kleurinspiratie van Little Greene. Er zijn meer dan 150 verschillende kleuren in verschillende stijlen. Daar kun je echt wat mee.

>> Lees meer

22 februari 2017 - Pleunis

Inspiratie tijdens mijn vakantie

Ik merk dat ik altijd met mijn vak als stoffeerder bezig ben. Ook al ben ik vrij. Daar betrapte ik mezelf op tijdens mijn vakantie, toen ik met mijn gezin langs het strand wandelde. Dan zie ik opeens prachtige kleuren en denk: daar kan ik wat mee voor die familie die pas nog contact opnam voor een metamorfose van de woonkamer.

>> Lees meer

13 september 2016 - Pleunis