Weblog

Tip van Tobi

Heeft u zachte vloerbedekking of een tapijt liggen? Zorg er dan voor dat u de James startset in huis heeft.

>> Lees meer

24 juni 2019 -

Advies van Pleunis

Bent u aan het verbouwen? Maak dan meteen foto’s van leidingen en montagepunten als de muren nog niet afgewerkt zijn. Het in kaart brengen van deze punten levert waardevolle informatie op.

>> Lees meer

23 mei 2019 -

PVC vloeren: de meest gekozen vloerbedekking

PVC vloeren zijn enorm populair. En terecht: er is enorm veel keus en de vloer is ijzersterk. PVC vloeren hebben dezelfde look als houten- stenen en betonvloeren en zijn daardoor het overwegen zéker waard.

>> Lees meer

17 mei 2019 -

Tip van Tobi:

Ervaar het gemak van elektrische gordijnsluiters. Deze zijn onder andere door middel van Google Home en vanaf uw Smartphone te bedienen.

>> Lees meer

6 mei 2019 -

Met het juiste onderhoud blijven uw vloeren en gordijnen langer mooi

Het leggen van een nieuwe vloer is een flinke klus. Daar wil u lang plezier van hebben. Het uitzoeken van raamdecoratie die aansluit bij uw wensen, kleuren en stijl van uw interieur is een flinke uitdaging. Die wilt u jarenlang laten hangen. Daarom is het belangrijk dat u uw vloer en gordijnen op de juiste manier behandelt. Hieronder geef ik u advies hierover.

>> Lees meer

12 april 2019 -

Tip van Tobi:

 

Bewaar resten van uw nieuwe vloerbedekking.
Het is nog te gebruiken om te repareren, bijvoorbeeld als er een vlek op gekomen is die er niet helemaal uit gaat.

>> Lees meer

11 april 2019 -

Geen insecten binnen: plaats horren op maat

Het is heerlijk om de ramen open te zetten als het weer dat enigszins toelaat. Frisse lucht en een koel briesje naar binnen. De muggen, vliegen en wespen mogen echter buiten blijven. Die wilt u niet in uw keuken bij het eten. Die zijn irritant in uw woonkamer. Die mogen u niet uit uw slaap houden. Gelukkig bestaan er horren op maat.

>> Lees meer

21 maart 2019 -