20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Zowel slijtvaste trapbekleding als lopers.

De trap is niet alleen functioneel. Een mooi beklede trap maakt het interieurplaatje compleet. Een trap bekleden kan op verschillende manieren. Functioneel maar ook met oog voor stijl, passend bij uw woning en het gebruik van de trap. ReeDoo interieur + kleur biedt naast slijtvaste trapbekleding ook traplopers om het trappenhuis de juiste uitstraling te geven. Van traditionele lopers met klassieke of strakke patronen, wollen lopers tot platgeweven lopers. Traplopers hebben niet alleen uitstraling, ze zijn bovendien geluiddempend. Wij verzorgen voor u het totale plaatje. Van advies, opmeten, het leggen tot de volledige afwerking. Uiteraard leveren wij alles schoon op, zodat u de trap snel weer kunt gebruiken. Overweeg ook eens renovatie van uw trapbekleding. Om uw trap weer een nieuwe look te geven.

Trapbekleding/roeden

Heeft u weleens overwogen om uw traplopers met nieuwe roeden een nieuwe uitstraling te geven? Roeden zijn er in vele soorten en maten. In chroom, messing, brons tot zwart. Van eenvoudig, strak, stijlvol tot zelfs handgesmeed. Het aanbrengen van traproeden kunt u rustig aan ReeDoo interieur + kleur overlaten. Wij beschikken over veel ervaring. Vindt u het lastig om een keuze te maken uit het grote aanbod? Maak een afspraak in onze showroom, dan nemen we de mogelijkheden met u door.

Thuis opmeten? Geen probleem.

U wilt dat wij alles voor u doen? Wij ontzorgen u compleet. Neem gerust diverse stalen mee en bekijk ze in uw vertrouwde omgeving. Wij komen vervolgens langs voor een opmeetmoment en nemen de stalen dan weer mee terug.

Ook de montage nemen we graag uit handen

Stofferen is een vak apart. Onze vakkundige en ervaren stoffeerders beheersen dit volledig, een service die u van ReeDoo interieur + kleur mag verwachten. Daarom verzorgen we ook de montage geheel in eigen beheer. Van het eerste gesprek, de uitvoering tot de eindlevering. Het spreekt daarbij voor zich dat we het project tot in de puntjes afwerken en alles netjes achterlaten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Maak dan gebruik van onderstaande knoppen om een afspraak te maken, teruggebeld te worden of om naar de bestelpagina te gaan.

Praktisch van Reedoo

Om u goed en flexibel van dienst te zijn werken wij met vaste dagen voor montage en service:

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag