20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Zie, voel en beleef ons aanbod

Wilt u inspiratie en ideeën opdoen om uw woning opnieuw te stofferen? Bezoek dan de sfeervolle maar rijk uitgeruste showroom van ReeDoo interieur + kleur. We beschikken over een groot aanbod stalen, (gordijn)stoffen, verf en meer inspiratie. Aan de gezellige grote tafel in de showroom nemen we de tijd om uw woonwensen door te nemen. Kom tijdens onze openingstijden (zie hieronder) langs of maak een afspraak. De koffie staat klaar.

Bezoek onze showroom

U bent tijdens de openingstijden welkom in onze showroom in Opheusden. Een afspraak op andere momenten in de week is ook mogelijk. Als u wilt bellen wij u hiervoor graag terug. Geef uw wensen hierin aan via het contactformulier.

Openingstijden

Donderdag 10.00 – 17.30 uur
Vrijdag 10.00 – 17.30 uur
Overige dagen op afspraak

Maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 17.30 uur.

Thuis opmeten? Geen probleem.

U wilt dat wij alles voor u doen? Wij ontzorgen u compleet. Neem gerust diverse stalen mee en bekijk ze in uw vertrouwde omgeving. Wij komen vervolgens langs voor een opmeetmoment en nemen de stalen dan weer mee terug.

Ook de montage nemen we graag uit handen

Stofferen is een vak apart. Onze vakkundige en ervaren stoffeerders beheersen dit volledig, een service die u van ReeDoo interieur + kleur mag verwachten. Daarom verzorgen we ook de montage geheel in eigen beheer. Van het eerste gesprek, de uitvoering tot de eindlevering. Het spreekt daarbij voor zich dat we het project tot in de puntjes afwerken en alles netjes achterlaten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Maak dan gebruik van onderstaande knoppen om een afspraak te maken, teruggebeld te worden of om naar de bestelpagina te gaan.

Praktisch van Reedoo

Om u goed en flexibel van dienst te zijn werken wij met vaste dagen voor montage en service:

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag