20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Weblog

Little Greene, een supermooie verf

Al jaren raad ik met overtuiging het merk Little Greene aan. Een supermooie verf. Daarom beschikt onze showroom over een grote wand met talloze sample pots en kleurinspiratie van Little Greene. Er zijn meer dan 150 verschillende kleuren in verschillende stijlen. Daar kun je echt wat mee.

Littlegreen absolute matt emulsion

Deze verf is niet alleen praktisch in gebruik, watergedragen en kindvriendelijk. Het Engelse merk laat ook duidelijk zijn sociale maatschappelijke hart zien. Dat waardeer ik en juich ik meer dan toe. Waarom? Elk jaar in oktober steunt het bedrijf Pink Ribbon. Dat is een stichting die onderzoeken en projecten financiert op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Met als doel een beter en langer leven voor de (ex) borstkankerpatiƫnt. En daar sta ik pal achter. Hoe gaat de actie in oktober in zijn werk? Van elke liter verkochte Little Greene verf in de maand oktober, gaat 50 cent naar Pink Ribbon. Zo heb je niet alleen plezier van je verf, maar steun je ook nog een goed doel. Hoe mooi is dat?