20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Weblog

Nieuwe Caddy (en aanhanger) voor ReeDoo

Met een winkel en showroom, een gevarieerd aanbod op interieurgebied en lol in het vak red je het niet alleen. Een betrouwbare bedrijfswagen is net zo belangrijk en onmisbaar. Met onze Volkswagen Caddy rijden we met plezier van a naar b. En als het project erom vraagt koppelen we de bijpassende aanhangwagen aan.

De Volkswagen Caddy met aanhanger is een mooie combi, al zeg ik het zelf. De kleurstelling en belettering sluiten perfect aan bij onze in 2015 compleet vernieuwde huisstijl. En als je een beetje van een afstand naar de combinatie kijkt, zie je dat de wagen begint met een witte kleur, overgaat in groen, ook op de aanhanger en weer eindigt met wit. Mooi toch? Wij zijn er blij mee en onze klanten herkennen ons goed op deze manier. Dit is ReeDoo, dit zijn wij, voor u op pad.

Reedoo Caddy

Betrouwbaar model

Al jaren hebben wij onze auto’s in onderhoud bij Autobedrijf J.G. de Kruijf in Heteren. Dat leidde in april 2017 tot de aanschaf en feestelijke overdracht van de sleutels van de Volkswagen Caddy. Een bewuste keuze. De Caddy heeft een betrouwbaar imago, ziet er modern maar toch degelijk uit. Bovendien is de VW erg functioneel in de dagelijkse praktijk. Een win-winsituatie. Het totale plaatje sluit aan bij onze bedrijfsfilosofie. Daarom zeg ik: met deze bedrijfswagen breng ik kleur naar uw interieur!