20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Weblog

Stofferen is een feest om te doen

Stofferen is altijd anders. Interieurs en klanten zijn allemaal verschillend. Ik doe dit werk nu al zo’n twintig jaar en elke keer blijkt weer hoe divers en afwisselend dit vak is. Het is een feest om te doen, zeker als je die blije gezichten van de klanten ziet als het project is afgerond.

Natuurlijk gaat het bij stoffering om het interieur, maar ik betrek tijdens de ontwerp- en schetsfase geregeld de buitenzijde van de woning bij mijn ideeën. Daarin ga ik ver. Soms doe ik vooronderzoek via Google Maps. Ik kijk naar de straat, de leefomgeving, het type woning. Gaat het om een nieuwbouwwoning, een tussenwoning, woont een klant landelijk of gaat het bijvoorbeeld om een dijkwoning. Ja, zelfs de auto geeft een indruk. Maar de nadruk ligt natuurlijk op het interieur. De rode draad daarbij is meedenken. Dat is de ‘jus’ van mijn werk. Welke vloer past bijvoorbeeld bij een pas gekochte keuken? Past een natuurlijke kleur beter? Of is een meer landelijke stijl met ‘noesten en strepen’ een aanrader zodat het allemaal mooi aansluit. Daar ben ik dan voortdurend mee bezig.