Corona maatregelen: Beste klant, i.v.m. het coronavirus houden wij de omgangsregels volgens het advies van het RIVM in acht. We houden afstand, vermijden contact, hoesten en niesen in onze elleboog en wassen regelmatig onze handen. Bezoek aan onze showroom kan tijdens de reguliere openingstijden, maar wij geven de voorkeur aan een telefonische afspraak via 0488 440905. Thanks!

Weblog

Van 3D naar realisatie

Ik heb goed nieuws. Sinds kort werken we samen met een partner die helemaal thuis is in 3D visualisatie. Een groot voordeel. Daarmee kan de klant in een oogopslag zien hoe het interieur er straks uit gaat zien. Het geeft een realistisch en duidelijker beeld.

Ik hoor het vaak. Veel mensen hebben moeite om zich voor te stellen wat het effect is van een andere vloer, een nieuwe kleur aan de wand of nieuwe gordijnen. Een 3D ontwerp maakt het een stuk duidelijker. Het werkt als volgt. Tijdens de bespreking bij u thuis maak ik foto’s en neem de maten op. De creatieve en vakkundige 3D ontwerper gaat met mijn input aan de slag en maakt een 3D ontwerp compleet met kleursuggesties. Zo ziet u het totaalplaatje en kunt het op deze manier veel beter voorstellen. U waant zich als het ware al in de nieuwe woon-en leefomgeving.

Auteur: Pleunis van der Ree Doolaard / 9 december 2017
Eigenaar Reedoo Interieur en kleur
Delen