Vanwege ziekte is de winkel deze week gesloten. We zijn wel bereikbaar op 0488 440905.

Weblog

Alweer 15 jaar ReeDoo!

Het was ergens in 2008 dat ik Pleunis heb leren kennen. Bij mijn toenmalige werkgever was ReeDoo meubel- en woningstoffering al klant. Ze zaten met de showroom nog op de Kerklaan in Opheusden. De geschiedenis van daarvoor ken ik persoonlijk niet zo goed, maar wat ik weet is dat in 2003 ReeDoo het levenslicht zag aan de Kerklaan in Opheusden. Tobi van der Ree Doolaard en zijn zoon Pleunis toverden een garage aan de eigen woning om tot een showroom van 50m2. Klanten konden er op afspraak terecht.

In 2007 schaften Tobi en Pleunis nieuwe bedrijfswagens aan en werd de huisstijl opgefrist. Vrij snel daarna groeide ReeDoo interieur + kleur uit zijn jasje. Er ontstond ruimtegebrek. Na een zoektocht in Opheusden leidde dit in september 2015 tot de opening van de huidige winkel aan de Hamsestraat 38, compleet met showroom.

De eerste showroom heb ik destijds eigenlijk nooit bezocht. Pleunis belde ons meestal als hij wensen had of kwam zelf langs met zijn grote bordeauxrode Mercedes Sprinter. Die bus was toen nog voorzien van de oude belettering en kreet ”Breng sfeer in uw interieur”.

In 2013 is het 10-jarig jubileum gevierd. Uiteraard met de nodige aandacht en sfeervolle acties in de kranten en op (woon)beurzen zoals Wegwijs en Trouwidee. Tijdens de laatste kon men zelfs kans maken op een ReeDoo WoonCheque van maar liefst 750,00 euro!

Restyling huisstijl en nieuwe showroom ReeDoo

logo ReedooIn 2015 heeft ReeDoo, zoals al kort geschetst, gekozen voor een compleet nieuwe huisstijl. De reden was de verhuizing van de showroom naar het huidige pand aan de Hamsestraat 38, ook in Opheusden. Hier is flink verbouwd, zowel vanbinnen maar ook aan de gevel. Naast het nieuwe logo is de slogan ook aangepast naar “Geef ook kleur aan uw interieur”. Deze klinkt niet alleen beter maar biedt Pleunis tevens de mogelijkheid andere producten aan het assortiment in de winkel toe te voegen, zoals bijvoorbeeld Little Greene verf (en inmiddels ook) behang.

Toen ik begin 2017 had kenbaar gemaakt als zelfstandige verder te gaan was Pleunis van der Ree Doolaard een van de eersten die aangaf klant te willen worden van Yourdentity. Dat vertrouwen probeer ik altijd terug te geven. Uiteraard met de voor hem bekende creativiteit, goede service en advies maar natuurlijk ook met betaalbare prijzen.

Ondertussen zijn we alweer anderhalf jaar verder en is het wagenpark gedeeltelijk vernieuwd, staat de nieuwe website online en volgt de ene ontwikkeling na de andere. Hierdoor hebben we regelmatig contact, maar in ieder geval altijd tijdens de seizoenswissels. Dan is het tijd voor nieuwe advertenties in de lokale bladen en wordt het winkelmateriaal vernieuwd.

15-jarig jubileum

Ook het 15-jarig jubileum is nu weer reden om leuke dingen te ondernemen richting de klanten van ReeDoo. Hiervoor heeft Pleunis alweer drie mooie jubileumacties bedacht:

Op 23-24-25 oktober staat ReeDoo op de beurs Familiedagen. De voorbereidingen voor de eigen stand zijn inmiddels in volle gang. Gelukkig is men bij ReeDoo zelf erg handig, dus die stand ziet er weer gelikt uit.

De sterke punten van ReeDoo

In al die jaren heeft ReeDoo zich weten te manifesteren als vakkundig stofferingsbedrijf. In het begin nog met het herstofferen van gebruikte meubels, tegenwoordig veel meer als totaalleverancier, voor particulieren maar ook voor bedrijven.

Stofferen is een vak apart. De vakkundige en ervaren stoffeerders beheersen dit volledig, een service die u van ReeDoo interieur + kleur mag verwachten. Daarom verzorgen ze ook de montage geheel in eigen beheer. Van het eerste gesprek, de uitvoering tot de eindlevering. Het spreekt daarbij voor zich dat ze het project tot in de puntjes afwerken en alles netjes achterlaten, van raambekleding tot verf en van traprenovatie tot vloer.
Als u wilt dat ReeDoo ècht alles voor u doet dan kan dat ook. Ze komen dan langs en meten alles voor u in. Ook de montage nemen ze dan uit handen. Eventuele stalen die u heeft mogen meenemen om thuis te beoordelen worden dan later ook weer mee terug genomen.

Een fijne relatie en goede klant

Al met al kan ik ReeDoo interieur + kleur iedereen aanbevelen. De passie van Pleunis is werkelijk ongeëvenaard, een liefhebber pur sang. Als reclamebureau mag je in de handen klappen als je zo’n gemotiveerde en inspirerende ondernemer tot je klantenkring mag rekenen. Yourdentity wenst iedereen bij ReeDoo nog heel veel mooie jaren en projecten toe. Gefeliciteerd met het mooie jubileum en op naar de volgende 15 jaar interieur en kleur!

Auteur: Ernst Staal / 16 oktober 2018
Eigenaar Yourdentity – geeft vorm aan zaken
Delen [addthis tool="addthis_inline_share_toolbox_60sj"]