20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Weblog

Nieuw: Versus gordijnen, de combinatie tussen in-betweens en lamellen

Versus gordijnen is de geheel nieuwe raambekleding van Toppoint. Het uitgangspunt zijn verticale lamellen. De verticale lijnen geven een mooie filtering van het licht. Om de kille uitstraling van de lamellen teniet te doen, heeft Toppoint een transparant gordijn toegevoegd. Hierdoor ontstaat er een stijlvol, praktisch en warm geheel.

Versus is zonwering en gordijn in één

Versus-reedoo.nlDoordat er lichtdichte lamellen verwerkt zijn in Versus, kunt u het zonlicht optimaal buiten houden. Draai deze verborgen, zwevende, verticale lamellen in elke stand die u wilt om het licht op de gewenste manier binnen te laten. De soepel vallende inbetween stof brengt sfeer in uw ruimte en garandeert uw privacy, zelfs als u de lamellen volledig open draait. Met de versus heeft u een 2 in één raamdecoratie.

Brede raampartijen

Versus raamdecoratie is verkrijgbaar in 89 en 127 mm brede lamellen, zodat het licht in smalle of in bredere banen binnen komt. Daardoor valt het inbetween gordijn in smalle of brede plooien. Versus gordijnen zijn perfect toe te passen bij brede raampartijen en is verkrijgbaar in meer dan 500 kleuren. U bepaalt zelf of u de Versus gordijnen naar links, naar rechts of vanuit het midden naar beide kanten wilt openen. Voor ieder interieur is er dus een passende Versus te vinden.

Versus-reedoo.nl

Stel in 3 stappen uw Versus gordijnen samen

1.       Kies uit de ruim 500 Toppoint inbetween stoffen het gordijn dat het beste bij uw smaak en interieur past.

2.       Kies smalle of brede lamellen, in wit of grijs.

3.       Kies een rails in elegant wit, chique zwart of design grijs.

Kwaliteit voor huis en kantoor

Versus-reedoo.nl

Doordat Toppoint altijd kamerhoge stoffen toepast, bent u verzekerd van een strak eindresultaat. De stof wordt zodanig verwerkt, dat de lamellen verborgen worden. Hierdoor ontstaat er een warme aanvulling op uw interieur. Het is een echte sfeermaker. Er worden uitsluitend kwalitatief goede materialen toegepast, zodat u jarenlang plezier heeft van uw raamdecoratie. De kwaliteit is niet alleen zichtbaar en voelbaar, ook onzichtbaar is de kwaliteit aanwezig. Bijvoorbeeld bij de brandvertragende stoffen welke onder andere vaak toegepast worden in kantoren en openbare ruimten.

Bent u nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak en kom naar ReeDoo om als een van de eersten uw Versus gordijn samen te stellen.