Wij zijn van 27 april tot en met 5 mei gesloten!
20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Weblog

Raamdecoratie inspiratie: de Kobe EARTH collectie 2020


Kobe gordijnen zijn populair, door de kwaliteit, de kleuren en de uitstraling van de stoffen. In 2020 start Kobe met een collectie die de veelzeggende naam EARTH meegekregen heeft.

De Kobe EARTH gordijnstoffen zijn geïnspireerd door eenvoudige aardse elementen met een chique ondertoon. Met name de verfijnde details en de natuurlijke elegantie van moeder natuur zijn de basis geweest voor de samenstelling van de patronen en kleuren. Met deze gordijnen creëert u een elegante sfeer in  uw woon- of werkruimte. Een sfeer waarin het prettig vertoeven is.

Wat wordt verstaan onder aardse elementen?

 

De essentie van aardse elementen is een rustig en harmonieus kleurenpallet. Hierbij worden aardetinten zoals: antraciet, beige, kameelbruin en zand gecombineerd met metaaltinten en okergele accenten. Er ontstaat een luxe en warme look die elke ruimte direct een warme sfeer geeft. Als u daar accessoires zoals vazen, kandelaars en lampen in dezelfde kleuraccenten aan toevoegt, creëert u een stijlvol geheel. Past deze chique en warme naturellook bij u? Bekijk dan de nieuwe collectie van kamerhoge gordijnstoffen, vitrages en in-betweens:

Kobe Earth

 

Akadama gordijnstof

Akadama is een jacquard gordijnstof met ton sur ton kleureffecten in een abstract visgraad dessin. Het patroon bevat metallic accenten waardoor het geheel een nonchalante en chique uitstraling krijgt.

 

Kobe EarthAlvar gordijnstof

Alvar is een jacquard gordijnstof met een verfijnd all-over basket-weave patroon. De verschillende kleurtonen van het metallic garen geven de stof een levendige uitstraling.

 

Kobe Earth

 

Antigo gordijnstof

Antigo is een mooi vallende gordijnstof met een bladeren patroon in ton sur ton kleuren. De zachte stof heeft een rustige uitstraling en een natuurlijke touch.

 

Kobe Earth

Bama gordijnstof

Bama heeft een warme uitstraling doordat de stof bestaat uit de gebreide velours, waardoor een zachte structuur met een zachte glans ontstaat. De grafische print is bedrukt is met de poederprint techniek, wat een extra chique effect geeft.

 

Kobe Earth

 

Flark vitrage

Flark is een soepel vallend transparant gordijn, gemaakt met fantasie garens.

Bijzonder: door de zeer stabiele bindingen is deze vitrage uitstekend toepasbaar voor de project markt, horeca, zakelijke ruimten en de detailhandel.

 

Kobe EarthJory vitrage

Jory is een verfijnde, zachte vitrage in vlamwerende stof. De combinatie van zachtheid met een subtiele glans geeft dit soepel vallende, doorzichtige gordijn ongekende allure. Deze neutrale look past in iedere ruimte.

 

Kobe Earth

Orovada gordijnstof

Orovada is een jacquard geweven gordijn met een satijnachtige soepele valling. De abstracte lijnen lijken erop geborduurd. Met het overlappende botanisch patroon ontstaat een stijlvol all-over dessin.

 

 

Kobe Earth

 

Quartz gordijnstof

Quartz is een uni gordijn geweven van wol, katoen en polyester garens.  Hierdoor heeft deze neutrale raamdecoratie een zachte touch en een subtiele elegante uitstraling.

 

Kobe Earth

 

Ragga in-Between

Ragga is een best-seller uit de KOBE collectie door de natuurlijke combinatie van polyester en linnen garens. Hierdoor ontstaat een mooi vallend, sterk en makkelijk te onderhouden licht doorlatend gordijn in linnenlook.

 

Kobe Earth

 

Stone in-between

Stone is een elegant lichtdoorlatend uni gordijn. Door de toepassing van rijke glanzende garens heeft deze stof een chique uitstraling, waarbij de kleuren nóg beter tot hun recht komen. De ruige look van linnen wordt gecombineerd met de zachtheid van viscose. Dit geeft de stof allure en een volumineuze drapering.

 

Kobe Earth

 

Talik vitrage

Talik is een eigentijdse vitrage waarbij gekleurde fantasie garens toegepast zijn. Hierdoor ontstaat er een subtiel kleurenspel. Dit dunne soepel vallende gordijn heeft een opvallend zachte touch.

 

Kobe EarthVarve in-between

Varve is een bijzondere, transparante gordijnstof met een open weefstructuur van fantasie garens. Hierdoor heeft het (half) doorzichtige gordijn een natuurlijke, rustieke uitstraling. De stof valt soepel en voelt zacht aan.

 

Kamerhoge gordijnstoffen

De EARTH collectie van Kobe bestaat uit kamerhoge gordijnstoffen, zodat de gordijnen prachtig hangen, zonder naden. De patronen en kleuren, de look and feel, vinden hun inspiratie vanuit de natuur. Veel van de stoffen uit deze collectie zijn tevens te gebruiken als vouwgordijn. Daarbij heeft een deel vlam vertragende eigenschappen, zodat ze extra veiligheid bieden.

Maak een afspraak en kom naar de ReeDoo showroom om alle kleurvariaties in het echt te zien en de stoffen te voelen.