20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Weblog

Nieuw: ReeDoo Huisselectie pvc-vloeren en raamdecoratie

Al langere tijd zijn wij op zoek naar woonstofferingen die wij onder ons eigen label kunnen verkopen: de ReeDoo Huisselectie. Hiermee bieden wij producten met een goede kwaliteit aan tegen een scherpe prijs, als aanvulling op ons brede assortiment. Het is een stukje meerwaarde: wij willen onze klanten iets extra’s bieden.

ReeDoo HuisselectiePVC-vloeren van ReeDoo Huisselectie

Het eerste product dat wij als ReeDoo huisselectie voeren zijn pvc-vloeren. We hebben een uitgebreide collectie samengesteld die uit een mooie mix van kleuren en patronen bestaat. Deze kwalitatief goede vloer leveren wij van visgraad motief tot rechte delen in brede planken. Van houtdecor tot betonlook, voor iedere woonstijl hebben wij een bijpassende vloer met een stevige 55 mm of 70 mm toplaag.

ReeDoo HuisselectieRaamdecoratie van ReeDoo Huisselectie

Het tweede product dat wij als ReeDoo huisselectie voeren is binnen zonwering. Denk daarbij aan: rolgordijnen, duo rolgordijnen, dubbele plisségordijnen, jaloezieën en houten jaloezieën. We zijn begonnen met een basis collectie in neutrale kleuren en diverse soorten soepel vallende kwaliteitsstoffen. Deze collectie breiden we steeds verder uit. Naast de prijs, maakt de korte levertijd van 1 á 2 weken het extra interessant om te kijken of deze collectie aansluit bij uw smaak. Voor elke woonstijl is hiermee een passende raamdecoratie te vinden.

ReeDoo Huisselectie

We zijn altijd op zoek naar een breder aanbod en nieuwe producten, om zo optimaal mogelijk aan te sluiten bij uw wensen. Maak een afspraak en kom de ReeDoo huisselectie collectie pvc-vloeren en binnen zonwering bekijken. De kans is groot dat het bij uw interieur past.