Wij zijn van 27 april tot en met 5 mei gesloten!
20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Weblog

Het Zweedse Sandberg behang is muurdecoratie voor de liefhebber

ReeDoo heeft als een van de eersten het dealerschap gekregen van Sandberg behang. Dit merk is in Zweden erg populair. De Scandinavische invloeden zijn zichtbaar in de patronen die nét iets anders worden toegepast, waardoor het decor onvoorspelbaar is.

Sandberg behang

Als stijlvol, sfeervol, gezellig, licht en bijzonder de woorden zijn die bij u en uw inrichting passen, dan is het waardevol om de behangcollectie van Sandberg te bekijken. Doordat de stijlen uiteenlopen van subtiel tot uitbundig, zit er vast een muurdecoratie bij die aansluit bij úw smaak.

Sandberg behang met een subtiel decor

Als u een effen muur wilt, maar meer diepte en dimensie op uw muur wilt, dan heeft u bij deze uitgebreide behangcollectie volop keus. Neem bijvoorbeeld het effen behang met een structuur. Dit decor is bijzonder, doordat mooie patronen wegvloeien in de achtergrond. Het reliëf zorgt voor een levendig geheel. Daarnaast is er veel keus in subtiele ton sur ton motieven in diverse stijlen. Doordat de tekening net een tint verschilt met de ondergrond, lijkt de muur effen. Pas bij de tweede blik op de muur valt het patroon op. Dit geeft een verrassend effect.

Sandberg behang

Sandberg behang met een grafisch decor

Bij een Industriële look past een grafisch patroon heel goed. Van ruiten tot strepen in veel verschillende variaties en kleurcombinaties. Van eenvoudig tot 3D motieven. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Maak een statement door het grafische behang op een groot oppervlak toe te passen, óf pas het toe als accent bijvoorbeeld op een smal muurtje. De patronen zijn rustig, maar toch aanwezig. Ze zijn niet overheersend. Hierdoor is dit behang breed toepasbaar.

Sandberg behangSandberg behang voor in de kinderkamer

Om de kinderkamer stoer en sfeervol aan te kleden, is er speciaal voor deze doelgroep een eigentijdse behangcollectie ontwikkeld. Van babykamer tot tienerkamer. Gezien de variatie in dessins en kleuren, is er voor ieder kind een passend behang te vinden om de kamer helemaal éigen te maken. Van lief tot erg stoer en alles wat ertussen zit.

Sandberg behang met botanisch decor

De natuur is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor de ontwikkelaars van Sandberg. Van bloemen en beestjes tot takken en bladeren. Van subtiel tot opvallend. Door de combinatie van kleuren en vormen, ontstaat er een mooie dieptewerking. Pas dit behang toe op een hele muur of op een deel van de muur, net wat het mooiste staat in uw ruimte.

Sandberg behang

Murals: een schilderij van behang

En alsof dit alles nog niet bijzonder genoeg is, heeft Sandberg tevens behang waarbij het complete patroon muurvullend is. In plaats van een repeterend patroon, bestaat dit behang uit diverse rollen die samen één decor vormen. Het schilderij is opgedeeld in gelijke behangdelen. Zo krijgt u als het ware een groot schilderij aan de muur. Een voorbeeld hiervan is een wereldkaart of een hele grote bloem. Of een bloem die in het midden van de wand uit een vaas komt en op de muur prachtig tot zijn recht komt.

Kom de collectie bekijken bij ReeDoo

Sandberg behang

Bovenstaand overzicht is slechts een globale indeling van de zeer uitgebreide collectie. Met name de patronen en de algehele uitstraling maken dit merk met Scandinavische invloeden een perfecte aanvulling op het ReeDoo assortiment. Ieder voor- en najaar wordt de Sandberg collectie uitgebreid en komt er een nieuw behangboek uit. In de ReeDoo showroom hebben wij naast de boeken met behangstalen enkele complete behangrollen liggen als voorbeeld. Hierdoor kunt u het decor als groter geheel zien.

Maak een afspraak en kom deze collectie bekijken als u op zoek bent naar een bijzondere en stijlvolle sfeermaker in uw woon- of werkruimte.