Wij zijn van 27 april tot en met 5 mei gesloten!
20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Weblog

Foto op rolgordijn: creëer de ultieme Personal Touch

Wat geeft dát een bijzondere sfeer: een foto geprint op uw rolgordijn! Het populaire raamdecoratiemerk BM Fabrics heeft deze mogelijkheid toegevoegd aan het brede assortiment. Geef uw interieur die extra schwung, waardoor het een persoonlijk geheel wordt. Voor uw huis, maar ook voor bedrijven, horeca, winkels en scholen is dit een eenvoudige en originele manier om de ruimte aan te kleden.

Gepersonaliseerd rolgordijn op maat

Foto op rolgordijnU kiest de foto uit, wij verzorgen de rest. Bijvoorbeeld een foto van uw vakantie, van uw (klein)kinderen of uw favoriete kunstwerk.  Als u een stockfoto uitkiest, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Kies een afbeelding die mooi bij de rest van uw inrichting past. Bij uw behang, bij de kleur op uw muur of de kleur van uw keuken.

Tips voor bedrijven

Als bedrijf kunt u uw logo of uw pay-off aan beide kanten van het rolgordijn printen: dan maakt u reclame, zonder dat boren in de gevel nodig is. Of gebruik rolgordijnen met sfeervolle opdruk in uw interieur om privacy te bieden aan kantoor- vergader- of salesruimten. In combinatie met gepersonaliseerde rolgordijnen voor de ramen, creëert u op een eenvoudige manier prettig werkbare ruimten.

Horeca

Trek bezoekers naar uw horecagelegenheid of winkel door pakkende teksten op rolgordijnen te laten printen. In combinatie met een sfeervolle achtergrond heeft u een effectieve publiekstrekker.

Klaslokalen

Kleed klaslokalen aan met bijzondere afbeeldingen. Denk daarbij aan:

  • Vrolijke afbeeldingen voor kinderdagverblijven en kleuterscholen
  • De rekentafels en landkaarten voor lagere scholen
  • Afbeeldingen die passen bij de lessen in klaslokalen van middelbare scholen
  • Afbeeldingen die passen bij de studierichting in het beroepsonderwijs

Welke afmetingen zijn er mogelijk voor foto’s op rolgordijnen?

Alle maten die BM Fabrics in rolgordijnen levert, zijn te voorzien van zelfgekozen prints. Om het geheel compleet te maken, is het ophang- en bedieningsmechanisme in bijpassende kleur verkrijgbaar. Er is keus uit 6 doeken:

  •  AVA Screen 1%
  •  LAURA Screen 5%
  • MAX Uni
  • EGYPTE Transparant
  • FINLAND Transparant
  • AVIGNON Blackout

Deze doeken kunnen aan één, of aan beide zijden bedrukt worden. Uiteraard is het belangrijk dat de digitale foto die geprint gaat worden van hoge kwaliteit is. Hoe scherper de foto, hoe beter het eindresultaat. Wij komen het gordijn inmeten en helpen desgewenst mee met het uitzoeken van de stockfoto of schakelen onze grafisch ontwerper (Yourdentity) in. Waar komt uw gepersonaliseerde rolgordijn te hangen? Kijk maar eens rond in de ruimtes van uw huis en op uw werk. Welke afbeelding zou uw ruimte compleet maken?

Maak een afspraak om de mogelijkheden door te spreken.