Wij zijn van 27 april tot en met 5 mei gesloten!
20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Weblog

Zachte vloerbedekking voor comfort

Vloerbedekking ouderwets? Welnee! Het team van ReeDoo interieur + kleur ziet in de praktijk dat mensen nog steeds kiezen voor een zachte vloer. Want tapijt biedt comfort en heeft een warme uitstraling.

Luxe

Tapijt betekent voor veel mensen toch een gevoel van luxe. Een vloerbedekking voelt lekker aan uw voeten en is heerlijk warm. Wij leggen het vaak op plekken waar mensen een behaaglijk gevoel onder hun voeten willen hebben, zoals de bovenverdieping. Mensen kiezen bijvoorbeeld voor vloerbedekking in de slaapkamer, kinderkamer, logeerkamer, zolder of op de trap.

Energiebesparing

Een mooie eigenschap van tapijt is dat het energie bespaart, want het isoleert warmte. De thermostaat kan gerust een standje lager. Op deze manier is vloerbedekking niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Vloerbedekking met ondertapijt Tapijt ReeDoo Interfloor Toscane

Als u vloerbedekking neemt, kies dan niet voor de makkelijke weg: een tapijt vastplakken aan de vloer. Wij raden een ondertapijt aan in combinatie met spanlatten. Doordat we daarbij geen gebruikmaken van lijm ligt het tapijt er mooi en strak in. Het verlengt dus de levensduur van uw vloerbedekking. Daarnaast biedt ondertapijt nog andere voordelen:

1. Extra comfort: comfortabeler en zachter
2. Het dempt geluid
3. Het boventapijt kan makkelijk worden verplaatst
4. Nog betere isolatie

Ondervloer

Kijk bij het leggen van het ondertapijt en tapijt altijd naar de ondervloer. Natuurlijk verbergt ondertapijt eventuele oneffenheden, maar het is belangrijk dat de vloer egaal is en uit één geheel bestaat. Daarnaast is de ondergrond schoon.

Wilt u zich nergens zorgen over maken? ReeDoo interieur + kleur komt graag bij u langs om uw ondervloer te beoordelen, vloeren in te meten en te leggen. Het enige wat u dan hoeft te doen, is een vloerbedekking kiezen die bij u past. In onze winkel hebben we tientallen soorten, kleuren en dessins. Bijvoorbeeld van het merk Interfloor. Komt u binnenkort kijken?