20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Weblog

De ideale vloer voor de kinderkamer

Als ouder wilt u van de kinderkamer een fijne plek creëren waar uw kind zich lekker voelt en kan spelen. Tapijt van tretford is de ideale vloer voor een kinderkamer. Het is een zachte en warme ondergrond voor baby’s die gaan kruipen of net gaan staan, maar ook heerlijk voor de tiener die liggend op de grond muziek luistert of een boek leest. We vertellen u graag meer over de kwaliteiten van dit slijtvaste natuurproduct.

Het leukste aan tretford tapijt? De kleurrijke collectie. Met de banen, tegels of stroken in meer dan zestig kleuren kan iedereen zijn eigen vloer samenstellen. Door te werken met verschillende kleuren maakt u van de baby- en kinderkamer een unieke plek. Creëer met een aantal tegels een speelhoek of kies voor motieven op de grond. Laat uw fantasie de vrije loop en maak een kinderkamer die perfect aansluit bij uw kind. Bent u een bepaalde kleur zat, dan kiest u voor een andere tegel, want er is keuze genoeg.

Eenvoudig aanpassen

Is het tijd om de kinderkamer te veranderen? Het tapijt van tretford verandert mee met het interieur. Voor kleuters maakt u een speelse vloer door het gebruik van levendige kleuren of patronen. Als uw kind groter wordt en andere wensen krijgt, verandert u het legpatroon of vervangt een aantal tegels. Een vloer van laminaat kunt u niet zo eenvoudig aanpassen.

Minder lawaai

Nog een ander voordeel ten opzichte van een vloer van hout of laminaat is het geluid. Een omvallend bouwwerk, auto’s over de vloer of een enthousiast dansje horen bij een kinderkamer. Tapijt reduceert lawaai. Dus is er door de geluiddempende werking is er voor iedereen meer rust in huis.

Natuurproduct

tretford tapijt voor de kinderkamerEen andere mooie producteigenschap van dit merk is het materiaal. Tretford tapijt is een tijdloze vloerbedekking met Kasjmier geitenhaar. Door zijn natuurlijke poolmateriaal reduceert het fijnstof in de lucht. Ook bezit het tapijt zogenoemde hygroscopische eigenschappen: het tapijt neemt vocht op en geeft het bij een tekort weer af. Zo draagt het natuurproduct bij aan een gezond klimaat.

We sluiten af met nog wat handige weetjes. Het tapijt is geschikt voor vloerverwarming, slijtvast en makkelijk in onderhoud. Ook het is het een ideaal product voor een vloerkleed, want het tapijt rafelt niet. Wilt u nog meer weten? Kom naar onze winkel in Opheusden en dan beantwoorden we graag uw vragen.