20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Weblog

De interieurtrends van het najaar

Als de bladeren van de bomen vallen en het eerder donker wordt, is het heerlijk om de natuur binnen te halen. Een van de interieurtrends van dit najaar. We vertellen graag hoe u uw huis omtovert tot een warm najaarshuis.

Kies allereerst voor herfstkleuren. Groen is de najaarskleur van dit jaar. U kiest zelf welke tint het best bij u past. Donkergroen? Grijsgroen? Mosgroen? Of combineer allerlei soorten. Schilder een muur, restyle een meubelstuk of koop een nieuw vloerkleed. Haal letterlijk groen in huis met nieuwe planten. Groen zorgt bovendien voor een positieve vibe, omdat we die kleur associëren met harmonie, vernieuwing en balans. Het geeft rust en ontspanning. Voeg oranje toe voor wat meer warmte. Of een bruintint, want bruin is dit jaar hot. Vergeet de aardetinten zoals terracotta, roestbruin en zand niet. Kortom, gebruik herfsttinten als uitgangspunt voor optimale gezelligheid.

Zachte stoffen

Om van uw huis een plek te maken waar u lekker kunt cocoonen, kiest u voor kussens van zachte stoffen zoals fluweel of velours. Of het aaibare teddy. Leg een deken of plaid op de bank voor de koudere avonden. Kies voor een vloerkleed dat zacht aan uw voeten voelt zoals een karpet op maat van Interfloor. De zachte karpetten zorgen voor meer warmte en sfeer. Als Interfloordealer kunnen wij u adviseren over alle mogelijke kleuren en specificaties.

Natuur

Een andere manier om de natuur binnen te halen is kiezen voor producten van natuurlijke materialen. Denk aan producten die zijn gemaakt van hout of leer. Of ga voor rotan en riet. Ook wol doet het goed. Net Nederlandse merk Brinker heeft handgeweven vloerkleden van wol en jute. Uniek, handgemaakt en duurzaam. Droogbloemen, takken of een schaal met bladeren, kastanjes en dennenappels dragen ook bij aan een herfstsfeer. Mag het radicaler? Kies voor wandbekleding met een natuurtafereel. Little Greene heeft behang met vogels, bomen, bladeren en bloemen. Wilt u echt opvallen? Kom dan eens langs voor de duurzame interieurdecoratie uit restmaterialen van Nature at Home.

Meer interieurtips nodig? Vertel ons uw wensen en wij denken graag met u mee. Onze winkel is op donderdag, vrijdag en zaterdag om 10.00 uur open. Of neem contact op als u al eerder iets wilt weten.