Wij zijn van 27 april tot en met 5 mei gesloten!
20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Weblog

Flotex als vloer: duurzaam en functioneel

Flotex is de perfecte keuze als u op zoek bent naar een vloer die duurzaam, functioneel en stijlvol is. Het is een unieke vloerbedekking die de eigenschappen van tapijt en vinyl combineert. Het resultaat? Een vloer die zacht en comfortabel aanvoelt, maar tegelijkertijd sterk en gemakkelijk te onderhouden is.

Wat is Flotex?

De Britse fabrikant Forbo heeft de vloerbedekking ontwikkeld. Het is een unieke textiele vloerbedekking waarbij de warmte, comfort en akoestiek van tapijt samenkomt met het makkelijk schoon te maken vinyl. Het is zelfs nat te reinigen.

Voordelen van Flotex

De voordelen van Flotex in vergelijking met andere vloerbedekkingen? Ten eerste is het duurzaam. De vloer is bestand tegen slijtage en vlekken. Ten tweede is het waterbestendig. Het beschadigt niet als het nat wordt en is makkelijk schoon te maken. Ten derde voelt de vloer warm aan. Ook is de vloer door de zachte fijn voor bijvoorbeeld kinderen om op te spelen. Tot slot is deze vloerbedekking hygiënisch, omdat de vloer is beschermd tegen schimmels en vieze geuren. Flotex is dan ook goede keuze voor mensen met allergieën of astma. Het heeft niet voor niets de prestigieuze ‘Seal of Approval’ gekregen van Allergy UK.

Stijlvol en veelzijdig

Flotox is verkrijgbaar in verschillende vormen. Zo kunt u kiezen voor tegels, banen, planken of karpetten. Daarnaast zijn er diverse kleuren en patronen, van klassiek tot modern. Daardoor is deze vloerbedekking een stijlvol en veelzijdig product.

Voor elke ruimte

Door de duurzaamheid en het gemak in onderhoud is Flotex geschikt voor commerciële ruimtes, zoals kantoren en winkels. Wij gebruikten het onlangs voor enkele kleuterlokalen in een school, maar ook voor thuis is deze vloer een goede keuze. We kunnen het leggen in elke ruimte van uw huis, ook in uw badkamer.

Kom langs in onze showroom als u meer wilt weten over deze bijzondere vloerbedekking die zowel stijlvol als functioneel is. We vertellen u er graag meer over!

Foto: Forbo Flooring Systems