20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Weblog

‘Bij ReeDoo kunnen mensen terecht voor al hun interieurwensen’

Interieurwinkel ReeDoo interieur + kleur in Opheusden bestaat 20 jaar. Voor eigenaar Pleunis van der Ree Doolaard (41) een moment om terug en vooruit te kijken. “We zijn begonnen in een schuurtje en nu hebben we een vrijstaand pand met magazijn en verkopen we maatwerkmeubels. Daar kon ik vroeger alleen maar van dromen.”

Reedoo Overons

Samen met zijn vader Tobi is hij het gezicht van de interieurwinkel aan de Hamsestraat. ReeDoo is er voor alle wensen op het gebied van interieur en kleur. “We wilden ooit een vrijstaand winkelpand met opslag hebben, maar er was geen concreet plan. Het ging allemaal vanzelf. Ik vind het zo mooi wat we nu hebben staan. De verhuizing naar de nieuwe locatie in 2015 was echt een hoogtepunt. Toen kregen we een grotere showroom en konden we mensen nog meer inspireren. Het magazijn dat we hebben gebouwd in 2021 was een ander hoogtepunt. Nu we alles in huis hebben, kunnen we onze klant nog sneller helpen. Bij ons staat kwaliteit en service altijd voorop.”

SamenwerkingenPand ReeDoo Opheusden

In het vernieuwde pand is ook ruimte voor een ander bedrijf waarmee ReeDoo samenwerkt: Peterieur. “Onder de noemer Maatwerk in Huis bieden we meubels op maat.” Daarnaast slaat hij de handen vaker ineen met interieurstylist Esther Verwoert van Stijl & Passie. “Het leukste aan mijn werk? Mensen blij maken. En heerlijk met kleuren en materialen bezig zijn. Door deze samenwerkingen kunnen klanten nu bij ons terecht voor al hun interieurwensen. Die service heb ik altijd voor ogen gehad.”

Advies op afspraak

Liep vanaf het begin in 2003 Tobi voorop, sinds 2015 staat Pleunis meer op de voorgrond. Langzaamaan doet zijn vader steeds meer een stap terug. Pleunis heeft de openingstijden aangepast zodat hij nog meer service kan bieden. De showroom is open op donderdag, vrijdag, en zaterdag alleen op afspraak. “Voor advies kunnen mensen altijd op afspraak bij ons terecht. Op die manier bieden we nog meer maatwerk, want we hebben meer aandacht voor de klant.” Afhalen van producten kan nog steeds op alle doordeweekse dagen en zaterdag. “Verf nodig? Bel even en we zetten het klaar. Bij ons staat service altijd voorop.”

Ons 20-jarig bestaan vieren we graag met u! Bezoek tijdens de ReeDoo Open Huis Dagen D.V. donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 november onze vernieuwde showroom in Opheusden. En maak kans op een uur stylingadvies van Esther Verwoert van Stijl & Passie. Te verzilveren tijdens de Styling Adviesdagen D.V. maandag 13, dinsdag 14 en woensdag 15 november!