Wij zijn van 27 april tot en met 5 mei gesloten!
20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Weblog

Meubels op maat: van klein meubel tot compleet project

Na 20 jaar gaat voor ReeDoo een droom in vervulling. Door de samenwerking met Peterieur levert de zaak in Opheusden nu ook meubels op maat. Van klein meubel tot compleet project.

“Met Maatwerk in Huis kunnen we nu het totaalplaatje bieden”, vertelt eigenaar Pleunis. De motor achter Peterieur is zijn broer. Een vakman die houdt van hout en maatwerkinterieurs voor particulieren en bedrijven. “We bedenken oplossingen voor maatwerk in huis, op het werk en zelfs buiten. Dat is onze passie”, legt Peter uit. “Wij leveren maatwerk voor het leven.”

Persoonlijke smaak

Peter van Peterieur

Maatwerk is er in vele vormen. Peterieur maakt gebruik van natuurlijke materialen. Het voordeel van een meubel op maat? De keuken, kast of badkamermeubel wordt volledig naar uw persoonlijke smaak ontworpen. U kunt precies aangeven wat uw wensen zijn. Er is maar één doel: het interieur draagt bij aan uw woongenot of werkplezier. “Om de wens goed te kunnen vertalen is er altijd een overlegmoment nodig. Ik leer graag de mensen en situatie kennen voor wie ik een meubel op maat maak.”

Alles onder één dak

Wie een hele ruimte wil inrichten, vindt door de samenwerking nu alle producten onder één dak. Pleunis droomde altijd al van het leveren van maatwerkmeubelen. “Het is zo mooi dat ik dat nu met mijn broer mag doen. Het voelt zo veilig en vertrouwd. In de toekomst delen we de showroom en dezelfde bedrijfsruimte. Daardoor versterken we elkaar en kunnen we klanten nog beter van advies voorzien.” Want de broers vullen elkaar met ieder hun eigen expertise aan. Een klant die een meubel op maat laat maken door Peter, kan bijvoorbeeld gelijk van Pleunis advies krijgen over de juiste kleur verf.

Altijd al op zoek naar een vakman voor een persoonlijke oplossing in huis? Of nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kom langs bij de Hamsestraat 38 in Opheusden en maak kennis met Peterieur!