20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Weblog

Uw woonwensen in 4 stappen goed geregeld

Nieuwe gordijnen in de woonkamer, een slimme oplossing voor uw bergruimte, of de volledige aankleding van uw nieuwe woning. Welke kleine of grote woonwensen u ook heeft, u bent van harte welkom! Hoe kunnen wij u het beste helpen?

Stap 1: oriënteren

Misschien wilt u eerst kijken wat er mogelijk is, welke materialen geschikt zijn voor uw woonwensen. Of misschien hoort u graag advies en wilt u eens iemand met een frisse blik laten meekijken. Kom daarvoor gerust langs in onze showroom: op donderdag en vrijdag kunt u vrijblijvend rondkijken tussen 10.00 en 17.30 uur. En vindt u het prettig als ik met u meedenk? Bel of mail dan even, zodat ik bij u thuis langs kan komen. Zo kan ik kijken welke woonstijl goed bij u past en adviseren over de mogelijkheden passend bij uw eigen woning.

Stap 2: informeren

ReeDoo, Pleunis geeft advies over woninginrichting en denkt mee met uw woonwensenWeet u (grotendeels) wat u wilt? Belt of mailt u dan om een afspraak te maken. Dat kan op maandag, dinsdag, woensdag en zaterdag. Zelfs ook ’s avonds als dat voor u handig is. Houdt u er rekening mee dat we al gauw een uur hiervoor nodig hebben. Met een kopje koffie of thee bij de hand bespreken we uw woonwensen en u bekijkt de verschillende stalen uit onze showroom.

Vaak kan ik al een redelijke inschatting van de prijs voor u maken en ik spreek met u een mogelijke planning door. Heeft u tekeningen van de woonruimte(s) waar het om gaat, dan is het handig om die mee te nemen naar de afspraak.

Soms kom ik kort na deze afspraak nog even bij u langs om alles in te meten. Soms kan dat ook later in het proces.

 

 

• Binnen 2 weken ontvangt u van mij een offerte via de mail.

• Zodra u hierop akkoord geeft, gaat de levertijd in die u leest in de offerte.

• Zodra de materialen binnen zijn, bel ik u op om een afspraak te maken voor de montage.

 

Behang Sandberg Wallpaper natuurStap 3: achterover leunen

U hoeft niets te doen, alleen de deur voor ons open te maken! Onze professionele monteurs komen zo gauw mogelijk bij u langs om alles netjes voor u in orde te maken. Het liefste help ik daar ook bij mee en in ieder geval bel ik u nog even om te controleren of u tevreden bent. Binnen 2 dagen na montage ontvangt u de factuur.

Stap 4: genieten!

Ik wens u toe dat u nog heel veel jaren geniet van uw nieuwe inrichting. Laat het ons gerust weten als we nog iets voor u kunnen doen.