Wij zijn van 27 april tot en met 5 mei gesloten!
20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Weblog

Little Greene ondersteunt Pink Ribbon tijdens de Oktober Borstkankermaand

Inmiddels is het een traditie geworden van Little Greene om zich gedurende de gehele maand oktober in te zetten voor Pink Ribbon. Pink Ribbon steunt mensen wiens leven beïnvloed is door borstkanker. De opbrengst van deze actie wordt besteed aan onderzoek en de behandeling van borstkanker.  

Sfeer, met bijdrage aan een goed doel

Pink Ribbon actie Little Greene Tijdens Oktober Borstkankermaand doneert Little Greene 50 cent voor elke pot verf en elke rol behang die verkocht wordt direct aan Pink Ribbon. U helpt dus automatisch mee als u de extra matte Little Greene verf, of het door Engelse landhuizen geïnspireerde behang koopt. Het is een win-win deal: u creëert een gezellige sfeer in uw huis of bedrijfsruimte én u steunt dit goede doel. Het behang en de verfkleuren zijn op elkaar afgestemd, waardoor u eenvoudig mooie combinaties kan maken. De verfkleuren zijn onderling ook erg goed te combineren, waardoor het makkelijker wordt om kleur in uw interieur aan te brengen. Gebruik onze ervaring om de juiste combinaties te maken, waardoor het een harmonieus geheel wordt.

Wat doet Pink Ribbon?

Pink Ribbon heeft als doel: een beter en langer leven mogelijk maken voor (ex-) borstkankerpatiënten. Hiervoor financieren ze projecten en wetenschappelijk onderzoek op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Inmiddels heeft Pink Ribbon ruim 200 onderzoeken en projecten gefinancierd.

In 2018 waren er ruim 17.300 borstkanker diagnoses. De afgelopen decennia zijn de overlevingskansen aanzienlijk gestegen. Ondanks dat sterven er jaarlijks ruim dan 3.000 mensen aan deze ziekte. Naar schatting stijgt in 2020 het aantal borstkanker diagnoses tot meer dan 20.000. Onderzoek is daarom hard nodig.

De motivatie van Little Greene:

Pink Ribbon actie Little GreeneManaging Director van Little Greene, David Mottershead:

“Het is zowel een eer als een voorrecht voor Little Greene om Pink Ribbon opnieuw te steunen in 2019. Vorig jaar is er een mooie bijdrage geleverd aan de financiering van de Pink Ribbon projecten. We zijn vastbesloten om er weer een succesvol jaar van te maken en met de geweldige ondersteuning van onze leveranciers en klanten, hebben we er alle vertrouwen in!”

De reactie van Pink Ribbon:

Willemijn van den Berg, Relatiemanager Pink Ribbon:

“We zijn blij dat ook dit jaar Little Greene weer een actie voor Pink Ribbon organiseert. Met de bijdrage maken we meer borstkankeronderzoek mogelijk. Dat is nog steeds hard nodig, want in Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen de diagnose borstkanker.”

Helpt u mee?

Als u plannen heeft om uw interieur op te frissen. Om uw muren, uw kozijnen, ramen, deuren en/ of meubels in een andere kleur te verven. Om een stijlvol accent aan te brengen door een mooi behang toe te passen, dan is oktober dé maand om dit te gaan doen! Maak een afspraak en kom naar ReeDoo in Opheusden. Wij helpen u om de combinatie te maken die bij uw smaak, uw huis en uw inrichting past. Dan krijgt u de gewenste sfeer in huis én u steunt Pink Ribbon.

Pink Ribbon actie Little Greene