20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Weblog

Stijlvol behang: geef uw interieur een bijzondere twist

Met stijlvol behang kunt u een accent aanbrengen in uw interieur. Bekleed een complete muur, of behang een deel van de muur. Zo zou u met 2 of 3 banen de eethoek kunnen benadrukken of een onopvallend hoekje om kunnen toveren tot sfeervol leeshoekje. Pas een opvallend patroon toe in de slaapkamer, waardoor deze ruimte perfect bij u past of creëer een industriële sfeer door uw muur te bekleden met een betonlook behang.

Welke behangstijl past bij u?

Uniek behang-reedoo.nl

Behang is verkrijgbaar met een rustige uitstraling zoals een linnenlook inclusief structuur, een effen behang met een subtiele glans en betonlook. Met behang met een fluwelen uitstraling brengt u zachtheid in uw ruimte of past behang met een subtiel patroon beter bij uw inrichting? Als tegenhanger voor de rustige behangsoorten zijn er bijvoorbeeld de bloemen. Met name de grote bloem- en bladerenpatronen worden vaak gekozen, maar we merken dat daarnaast de grafische vormen steeds populairder worden. De klassieke patronen blijven echter onverminderd geliefd bij een grote groep mensen. Voor elke smaak hebben wij stijlvol behang.

Oude Engelse landhuizen als inspiratiebron

Uniek behang-reedoo.nl

Little Greene haalt zijn inspiratie voor het ontwerpen van behang uit de historie van oude Engelse landhuizen. Ze gaan in eeuwenoude huizen op zoek naar stukken oud behang en oude verfkleuren. Daarvoor werken ze samen met de National Trust, een instelling die zich inzet voor het behoud van karakteristieke panden, vergelijkbaar met de Nederlandse Monumentenzorg. De patronen en de kleurcombinaties van het behang en de verf die in deze landhuizen gebruikt zijn, vormen het uitgangspunt van de Little Greene collectie.

Het samenspel tussen verf en behang

Uniek behang-reedoo.nl

Er wordt heel veel muurverf toegepast. Als tegenhanger voor al dat effen, merken wij dat mensen echt op zoek gaan naar een bijzonder behang om daarmee een speciaal accent aan te brengen in de woon- of slaapkamer. Door de verfkleuren van muren, kozijnen en deuren af te stemmen op het behang, ontstaat er een prettig geheel in de ruimte. Little Greene heeft de behang- en verfcollectie op elkaar afgestemd, zodat er altijd harmonieuze combinaties gemaakt kunnen worden met als belangrijkste kenmerk: de natuurlijke uitstraling met historische waarde. Om uw te helpen met uw keus, zijn er van dit behang stalen verkrijgbaar op A4 grootte. Hiermee kunt u thuis testen of het behang goed combineert met uw meubels en verdere inrichting.

Luxe Amerikaans behang

Als u op zoek bent naar de luxe uitstraling van Amerikaanse villa’s, dan hebben we een mooi collectie met unieke afbeeldingen met ornamenten en texturen. Door het glinstertje dat in een deel van de collectie verwerkt is, krijgt uw ruimte een stijlvol accent. De subtiele motieven zijn doorgaans ton sur ton gekleurd, waardoor ze onopvallend aanwezig zijn. De structuur maakt het geheel compleet.

Uniek behang-reedoo.nlWilt u een stijlvol accent aanbrengen?

Behang is in veel uiteenlopende kleuren, patronen en stijlen verkrijgbaar. Er zit altijd een stijlvol behang bij dat aansluit op uw wensen. Kom in Opheusden onze collectie bekijken en laat u adviseren over de combinaties met verf, vloer- en raambekleding.