Wij zijn van 27 april tot en met 5 mei gesloten!
20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Weblog

IJzersterke Little Greene buitenverf met stijlvolle uitstraling

Wanneer u Little Greene verf in uw interieur toegepast heeft, dan bent u bekend met de slijtvaste kwaliteit en de sfeervolle natuurlijke kleuren. Dan weet u dat deze duurzame verf erg prettig is om mee te werken. Deze kwaliteit en dit uitgebreide kleurenpalet is ook verkrijgbaar in oersterke Little Greene buitenverf. Kleur maakt uw pand en tuin sfeervol. Deze ijzersterke verf verfraait en beschermt het houtwerk van uw huis, uw schutting, tuinhuisje, overkapping, tuinmeubels, buitenmuren, metaal, glas en kunststof. U kan alles langdurig verfraaien met deze verfcollectie. 

Kent u Little Greene nog niet?

Little Greene buitenverf

Het Britse familiebedrijf Little Greene heeft een grote collectie stijlvol behang en hoogwaardige verf voor consumenten en professionals. De inspiratie voor de prachtige verfkleuren wordt opgedaan door wereldwijde invloeden, mode en eigentijds design, van samples uit historische Engelse panden en de archieven van National Trust (deze stichting is vergelijkbaar met Monumentenzorg). Naast de goed te combineren kleuren voor het interieur, is er een compleet assortiment Little Greene buitenverf. De Little Greene Exterior Paints zijn milieuvriendelijk, oersterk, praktisch en ontwikkeld om jarenlang barre weersomstandigheden en UV-licht te weerstaan.

Het Little Greene Exterior Paints assortiment

De Exterior Paints collectie van Little Greene bestaat uit hoogglans en matte verf. Deze Little Greene buitenverf zijn ontwikkeld met behulp van de technische expertise die wordt gebruikt om verf te ontwikkelen voor bruggen, boten, kastelen en zelfs vuurtorens. Het buitenverf assortiment bevat zowel verf op water- als op oliebasis in alle kleuren uit het Little Greene kleurenpallet. Hiermee zijn de mooiste en meest stijlvolle combinaties te maken.

Het schilderen van houtwerk

Little Greene buitenverfWanneer u het houtwerk van uw pand, schutting, tuinhuis, tuinmeubels of ander buitenhout gaat/ laat schilderen, kunt u kiezen voor mat of hoogglans en tussen water- en oliebasis. De matte verf op waterbasis, de Intelligent Exterior Eggshell wordt op nieuw of kaalgemaakt hout gebruikt zonder primer. De verf trekt in het hout, waardoor het schimmel- en algengroei tegen gaat. Wanneer u, net als professionele schilders liever een matte verf op oliebasis toepast, dan kunt u Tom’s Oil Eggshell toepassen. Dit is de favoriete verf van Tom, een Senior Chemicus bij Little Greene waarnaar de verf genoemd is.
De verf met glansafwerking: de Traditional Oil Gloss en de Intelligent Gloss zijn van dezelfde hoogwaardige kwaliteit als de verf met matte afwerking. De afwasbare Intelligent Gloss is tevens geschikt om binnen toe te passen op de gestucte muren van uw keuken en badkamer.

Het verven van buitenmuren

Voor het verven van een muur van poreuze stenen, muren met een kalk- of leemafwerking, is de volledig natuurlijke Limewash verf op waterbasis de beste verf voor uw klus. Deze verf dringt door in het oppervlak en heeft een ademende afwerking, waardoor het bijzonder geschikt is voor oude muren en voor muren die gevoelig zijn voor vocht.

Gebruik de extreem duurzame Masonry Paint wanneer u (bak)stenen of gepleisterde buitenmuren wilt verven. Deze verf bevat extreme vuilbestendige- anti- veroudering en antischimmel eigenschappen. Wanneer u deze verf op waterbasis toepast, duurt het gegarandeerd ten minste 15 jaar, voordat uw buitenmuur een nieuwe schilderbeurt nodig heeft.

Nieuw: Little Greene zijdeglans verf voor binnen

Met name door de vraag vanuit de Nederlandse markt, heeft Little Greene de Intelligent Satin Wood aan het assortiment binnenverf toegevoegd. Deze watergedragen, sterke, zijdeglans verf is toe te passen op al uw binnen houtwerk, zoals: deuren, kozijnen, lambrisering en meubels. De slijtvaste, stootvaste en afwasbare verf is binnen 2 uur droog, wat het nóg prettiger maakt om mee te werken.

Little Greene buitenverf

Schilderen zorgt ervoor dat uw binnenruimten, uw buitenruimte en het aanzien van uw pand er optimaal uitzien. Het is vaak een flinke klus. Daarom is het belangrijk om direct de goede verfsoorten en kleur te kiezen, zodat u zo lang mogelijk plezier van uw inspanningen heeft.

Laat u adviseren over het soort verf en de kleuren. Wij passen deze Little Greene buitenverf en binnenverf al vele jaren toe, dus gebruik onze ervaring en maak een afspraak of kom naar ReeDoo in Opheusden.