20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Weblog

Geen vlekken met verf van Little Greene

Op zoek naar verf die uw muur bestand maakt tegen vlekken? Die veilig is voor nieuwsgierige kinderhandjes, dierenpootjes of kookspetters? Kies voor verf van Little Greene. De ‘Intelligent Paints’ zijn vlekbestendig en volledig afwasbaar.

Veelzijdig

Little Greene is een verfmerk waarmee wij al jaren werken. Het is onze favoriet. Dat komt niet alleen door het ruime assortiment mooie kleuren, maar ook door de veelzijdigheid. De ‘Intelligent Paints’ is de juiste verf voor huizen waarin geleefd mag worden.

Praktisch

De ‘Intelligent Paints’ van het Engelse bedrijf zijn praktisch. Door de hoge dekking zijn de verven efficiënt, voordelig en eenvoudig aan te brengen. Naar eigen zeggen ook nog eens tot 15 keer sterker dan gewone verven voor het huis.

Geurloos

Wie geen zin heeft in een verfgeur die lang blijft hangen, is ook bij deze lijn van Little Greene aan het goede adres. De verf is op waterbasis en daardoor vrijwel geurloos en tegelijkertijd kindvriendelijk. Ook is het niet nodig om de muur die u net heeft geverfd urenlang voorzichtig te ontwijken. De verf droogt namelijk snel.

Binnen en buiten

Er zijn diverse varianten. Voor binnen en buiten. Zo is de ‘Intelligent Matt Emulsion’ een matte verf die geschikt is voor ruimtes waar veel gebeurt. Denk aan de keuken, badkamer, gang of kinderkamer. Intelligent Gloss is er voor liefhebbers van glans. Intelligent Exterior Eggshell is zelfprimend, geschikt voor nieuw en onbewerkt hout en weersbestendig. Ideaal voor houten kozijnen.

Primer

Er is zelfs een primer voor het verven van alle binnen- en buitenoppervlakken. De grondverf op waterbasis is binnen twee uur droog. Perfect voor projecten die snel klaar moeten zijn.

Milieuvriendelijk

Wat er nog meer mooi is aan deze verf? De ‘Intelligent Paints’ zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Kom gerust bij onze winkel in Opheusden langs, zodat u zelf ziet hoe bijzonder Little Greene is. Natuurlijk kunt u een potje meenemen om de verf thuis uit te proberen.