20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Weblog

Maak uw huis klaar voor het najaar

Nu de wintertijd is ingegaan, krijgt u misschien de kriebels om uw huis te veranderen. De boel even wat gezelliger, knusser en warmer maken. Met wat kleine aanpassingen bent u zo klaar voor het najaar!

Vloerkleed

Zelf haalde ik voorheen in het voorjaar het vloerkleed weg. Zo hield ik de woonkamer in de zomer luchtig. Het kleed kwam in het najaar weer tevoorschijn om in de winter juist dat behaaglijke gevoel te creëren. Want een vloerkleed creëert meer sfeer, warmte en eenheid in een ruimte. Komt u geen kleed tegen dat aan uw wensen voldoet? Laat dan een vloerkleed maken. In de winkel hebben we diverse tapijten die zich uitstekend hiervoor lenen. Zo is Beverly van het merk Interfloor uitermate geschikt als karpet op maat.

Gordijnen

Houden gordijnen in de zomer het zonlicht tegen, in het najaar houden ze de kou buiten. In onze showroom hebben we allerlei soorten stoffen. Van drukke stoffen vol met dieren en planten, geometrische vormen tot rustige glanzende stoffen in één kleur. Als u gordijnen wilt kopen, zet dan even op een rij waarom u kiest voor deze raamdecoratie. Moeten de gordijnen opvallen of juist zo onopvallend mogelijk zijn? Werken ze verduisterend? Het zijn slechts enkele vragen die wij stellen als we u helpen bij de keuze van uw gordijn.

Natuur in huis

Als wij aan de herfst denken, denken we ook aan een wandeling in het bos. En de natuur biedt veel inspiratie voor uw woning. U kunt natuurlijk op een eenvoudige manier de natuur in huis halen door kastanjes en grote bladeren als decoratie te gebruiken. Als u langer wilt genieten van een natuurlijke sfeer, denk dan eens aan wanden van hout, schors of kokos. De wandbekleding van Nature at Home is 100 procent natuurlijk, handgemaakt en milieuvriendelijk.

Persoonlijk

Heeft u zin in een echte personal touch? Met een rolgordijn met foto haalt u iets unieks in huis. U kiest het beeld, wij verzorgen de rest in samenwerking met het populaire raamdecoratiemerk Bmfabrics. Zoek een afbeelding die mooi bij uw interieur past. Kies bijvoorbeeld een foto van uw (klein)kinderen of uw favoriete kunstwerk. Kunnen de donkere dagen voor u niet snel genoeg voorbij gaan? Zwijmel dan weg bij een heerlijke zomerse vakantiefoto.

Op zoek naar nog meer ideeën om uw woning aan te passen? Denk dan aan ons. Kom gerust in onze showroom in Opheusden langs voor vrijblijvend advies.