20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Weblog

Behang met een koninklijk tintje

Als u op zoek bent naar chic behang van hoge kwaliteit dat lang meegaat, dan hebben wij een merk met een koninklijk tintje in ons assortiment. Sandberg Wallpaper is de hofleverancier van het koninklijk hof van Zweden. De wens van dit bedrijf? Een mooi huis nog bijzonderder maken.


Handgetekend Scandinavisch design. Klassiek en mooi, met een verhaal. Dat is Sandberg Wallpaper.
Bij dit merk draait het om de details. Elk stuk wordt in eerste instantie volledig met de hand getekend. Na talloze schetsen en ideeën komt het ontwerpteam uit bij het design dat we uiteindelijk op de rol behang zien. Naar eigen zeggen is het resultaat altijd eigentijds premium behang in Scandinavische stijl.

Landschap en natuur

Het tijdloze behang kent veel variaties van klassiek en modern Scandinavisch design. De ontwerpers halen hun inspiratie voor de kleuren en ontwerpen uit het Zweedse landschap en de natuur. Van het noorderlicht, de kustlijn tot de diepe bossen.

Swedish Wallpaper Art

Sandberg Wallpaper staat voor kwaliteit. “De liefde voor vakmanschap komt duidelijk naar voren in elke stap die we zetten in de richting van het creëren van wat we Swedish Wallpaper Art noemen”, aldus de Zweden. De allernieuwste collectie heet Kolonin. Het behang vol handgeschilderde bloemen en stengels is geïnspireerd door het leven tussen het huis in de stad en het bezoek aan een volkstuin.

Duurzaam behang

De liefde voor de natuur leidt ook tot een duurzaam product. Volgens Sandberg Wallpaper is “ons behang gemaakt om lang mee te gaan”. Bij de productie gebruikt het bedrijf geen schadelijke ingrediënten, maar alleen milieuvriendelijke methodes en materialen. Zo werkt het inktsysteem op waterbasis. Alle afvalmaterialen krijgen door recycling een tweede leven. “We willen bijdragen aan de creatie van muren en kamers die jarenlang voor harmonie en tevredenheid zorgen.”

Wilt u weten of behang van dit mooie merk in uw woning past? Wij helpen u graag aan een staal van uw favoriete behang. Dan kunt u thuis kijken hoe het staat. Neem contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.