20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Weblog

Huis en tuin klaarmaken voor het voorjaar

Kijkt u soms verlangend naar buiten of de zon zich al laat zien? Haal het lentegevoel in huis door plannen te maken voor uw huis of tuin. Wilt u dit jaar een kleurtje op een buitenmuur, de tuinmeubelen opfrissen of kunstgras in de tuin? Is het nu echt tijd voor verkoelende raamdecoratie? Als u nu al bedenkt wat u wilt, bent u straks klaar voor het voorjaar.

Kleurtje in de tuin of op balkon

Voor het schilderen van een buitenmuur, het opfrissen van de tuinmeubelen of het opknappen van de schuur of een tuinhuis, adviseren wij buitenverf van Little Greene. De krachtige Exterior Paints-familie is slijtvast en beschikbaar in tientallen kleuren. In hoogglans of laagglans. De verf voor buiten is geschikt voor hout, metaal en de buitenmuren. Schilder uw deur, de schutting of geef uw schuur een kleur zodat uw tuin een hele andere uitstraling krijgt. We adviseren u graag over de juiste tinten om de sfeer te realiseren die u in uw hoofd heeft.

Nooit meer gras maaien

Bent u de kale plekken in uw grasveld zat of ziet u het sowieso niet zitten om gras te maaien? Wij hebben kunstgras van Gelasta in ons assortiment. De meeste mensen gebruiken het voor de tuin, balkon of dakterras. Maar grastapijt biedt oneindige mogelijkheden, zoals Gelasta zelf zegt “van balkon tot weiland”. Zo is het ook mooi voor de speelplaats of uw garage. Voor elk budget is er een oplossing. Vragen over de aanleg? Of welk type kunstgras bij u past? We denken met u mee. Als u nu de kunstgrascollectie bekijkt, kunt u dit voorjaar optimaal genieten van uw tuin!

Verkoelende raamdecoratie

Het huis koel houden in de zomer kan met raamdecoratie. Bedenk ook gelijk of u de ruimte wilt verduisteren. Die afweging kunt u meenemen in uw keuze.

Shutters
Shutters zien er strak en mooi uit. Ze zijn verkrijgbaar in diverse materialen. Meestal wordt gekozen voor hout. Witte shutters hebben een zomerse en frisse uitstraling. Ze houden veel warmte tegen en u kunt eenvoudig de lichtinval regelen.

Dubbel plisségordijn

Dubbele plissés en Duette® gordijnen zijn goedkoper dan shutters. Door de honingraatstructuur blijven ruimtes warmer in de winter en koeler in de zomer. Wij werken vooral met het merk Toppoint vanwege de hoge betrouwbaarheid en kwaliteit. De isolerende werking van Toppoint Duette®Shades  kan resulteren in een energiebesparing tot wel 25 procent. Als u gelijk kiest voor de verduisterende variant, is uw slaapkamer donker tijdens de lange zomeravonden.

Verduisterende warmtewerende gordijnen
Een andere optie zijn verduisterende warmtewerende gordijnen, maar deze gordijnen nemen ook een beetje warmte op die weer wordt doorgegeven aan de rest van de ruimte.

Kom langs in onze showroom in Opheusden om de verftinten van Little Greene te zien. Of bekijk de kleurstalen en stoffen van Toppoint Duette®Shades. Liever advies thuis? Dan nemen we het stalenboek mee. We komen graag langs op maandag, dinsdag of woensdag. Maak snel een afspraak, zodat u klaar bent voor het voorjaar. Bel naar 0488 440905, stuur een mail: info@reedoo.nl of een bericht.

Auteur: / 27 januari 2022