20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Weblog

De woontrends van zomer 2022 – deel 2

Is een strak en modern interieur aan u besteed? Dan spreken drie woontrends van deze zomer u waarschijnlijk wel aan. Gaat u voor Black & Natural, Blanc Page of Suits?

De drie woontrends zijn tegenhangers van het kleurrijke Chic Botanic en Vintage Heritage. Die woonstijlen ogen druk, terwijl u met de andere trends een uitstraling van eenvoud kunt creëren.

Black & Natural

Een tijdloze trend die eens in de zoveel tijd weer opduikt is zwart-wit. Deze zomer noemen we het Black & Natural, omdat we neutrale tinten toevoegen. De stijl is makkelijk toe te passen en iedereen kan er een eigen draai aan geven. De een gaat voor zwarte-witte raamdecoratie, de ander kiest voor een behang of vloerkleed in die kleuren. Om een statement te maken gebruikt u grafische prints. Maar u voegt dus tinten als crème of beige toe: een zwart-wit kleed op een houten vloer. Ook kleine accessoires in zwart-wit geven een naturel interieur een andere look.

Blanc Page

Als u houdt van wit en strak, dan is de trend Blanc Page iets voor u. Deze woonstijl laat zien dat tinten wit ook gezelligheid en warmte kunnen uitstralen. Hoe? Door het gebruik van warme tinten wit en zachte stoffen. Denk aan aaibare vloerkleden en banken. Voeg daar verschillende stoffen en vormen aan toe. Wol en andere natuurlijke materialen hebben een warme uitstraling. Qua raamdecoratie is er genoeg keuze, zoals een effen witte gordijn of witte shutters van hout.

Suits

Denkt u bij de naam van de woontrend Suits aan strepen, de kleur grijs of een strakke uitstraling? Dan hebt u meteen door waar deze nieuwe woonstijl voor staat. Geïnspireerd door het mannenpak draait het bij Suits om kwaliteit en een tijdloze look. Hier geen overdaad, maar juist een minimalistisch design. Wie denkt dat deze trend koud en zakelijk is, heeft het mis. Door te kiezen voor pure materialen als wol voor vloerkleden en gordijn, krijgt het interieur een warme touch.

In onze winkel in Opheusden laten we graag zien hoe u deze woonstijlen thuis of op kantoor kunt creëren. Komt u na onze vakantie langs voor advies op het gebied van kleur en interieur? We zijn er weer vanaf maandag 15 augustus.

Foto’s: Toppoint Raamdecoratie