20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Weblog

Vier tips om uw huis klaar te maken voor het najaar

Met deze zomerse dagen lijkt het nog ver weg, maar toch komt het najaar er weer aan. We geven u alvast vier tips om uw huis klaar te maken voor de herfst. Dan heeft u alle tijd om te bedenken hoe u uw woning gaat omtoveren tot een knusse plek.

1. Andere muur

Het begin van een nieuw seizoen is een goed moment voor een frisse laag verf op een van de wanden. In het najaar voegt u met aardse herfsttinten warmte aan uw woning toe. Met onze verfmengmachine van Little Greene maken we uw eigen kleur verf. Natuurlijk kunt u ook met behang aan de slag. Of hang een wandkleed op. Schaf een kant-en-klaar wandkleed aan of ontwerp zelf een kleed voor aan de muur. Uniek én persoonlijk. In de winkel hebben wij allerlei stalen van tapijt. Aaibaar zacht, rustig in één kleur of van natuurlijke materialen. Dus kom gerust langs om inspiratie op te doen.

2. Kussens en plaids

Ten tweede is het najaar het moment voor nieuwe kussens en plaids. Kies voor kussens van wol of zacht velours voor knusse herfstavonden. De kleuren? Aardse bruintinten. Natuurlijk ontbreekt een dekentje op de bank niet. Een plaid ziet er niet alleen gezellig uit, maar is ook lekker voor de lange avonden op de bank met een kop thee en een goed boek.

3. Kleed op de vloer

De derde tip? Een kleed op de vloer. Daardoor creëert u een behaaglijke sfeer. Niet alleen in de woonkamer, maar ook in uw slaapkamer. Uit bed stappen met uw blote voeten op zacht tapijt zorgt meteen voor een goed begin van uw dag. Kom bij ons in de winkel langs en zoek vloerbedekking uit om uw eigen kleed op maat te maken. Dan krijgt u een kleed dat volledig bij uw woonwensen aansluit. Gaat u voor hoogpolig en zacht of voor een laagpolig tapijt dat minder snel slijt en goed schoon te houden is? Als dealer van onder meer Interfloor en Brinker kunnen wij u adviseren over alle mogelijke kleuren en specificaties.

4. Andere woonaccessoires

Bij een sfeer die past bij de herfst horen ook andere woonaccessoires. Berg de spullen op die te maken hebben met het voorjaar of de zomer. Die haalt u volgend jaar weer tevoorschijn, want nu zet u accessoires neer die passen bij het najaar. Denk onder andere aan kaarsen. En maak met de eerste bladeren die van de bomen vallen een slinger of een krans. Of versier er glazen potten mee. Met een waxinelichtje dat aan is, ontstaat in de avond een mooie warme gloed in de huiskamer.

Nog meer interieuradvies nodig? We denken graag met u mee. Kom langs in onze winkel in Opheusden en dan kijken we samen wat er mogelijk is.