Wij zijn van 27 april tot en met 5 mei gesloten!
20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Weblog

Onze verfmengmachine voor uw eigen kleur

ReeDoo heeft sinds kort een verfmengmachine van Little Greene. Nu kunnen we u nog beter van dienst zijn. Uw favoriete verfkleur maken we klaar terwijl u wacht. Het resultaat? U gaat naar huis met uw eigen kleur verf, met de kwaliteit van het mooie Britse merk Little Greene.

Kleuren en behang Little GreeneReeDoo is al jaren een van de verkooppunten van Little Greene. De Britse verffabrikant, die bestaat sinds 1773, zet zich naar eigen zeggen in voor “een sociaal en ecologisch verantwoorde productie van kwalitatief hoogwaardige verven en behang”. Een van hun specialiteiten? De kleurdiepte. Door de uitstekende dekking is de verf praktisch, mooi en zeer zuinig. Bovendien is het heel makkelijk aan te brengen.

Wat maakt Little Greene nog meer uniek? Geen geautomatiseerde machines, maar ambachtslieden voeren nog steeds een groot deel van het proces uit. Zelfs de samplepotjes worden met de hand gevuld vanuit een glazen kan.

Waterverf en olieverf

Met onze mengmachine maken we iedere kleur van Little Greene. Op olie-of waterbasis. Voor muren in kamers, keukens en badkamers tot houten meubelen en schuren. Door in onze winkel uw verf te mengen, kunt u direct beginnen aan uw schilderklus. Er is dus geen levertijd meer, want we hebben alles op voorraad.

Kleuradvies

Weet u niet welke kleur bij uw interieuridee past? We geven graag kleuradvies. Door de mengmachine is er nog meer keuze. In onze winkel hebben we kleurwaaiers van Little Greene liggen. Overigens haalt Little Greene haar inspiratie uit de geschiedenis. Het bedrijf staat erom bekend de beste kleuren en patronen uit het verleden nieuw leven in te blazen.

RAL en NCS

Door onze nieuwe verfmengmachine hebben we niet alleen alle kleuren van Little Greene op voorraad, maar mengen we ook elke RAL-kleur of tint in NCS. Met RAL definiëren we kleuren van verf en andere coatings. Het systeem is ontwikkeld in Duitsland. De afkorting staat voor ReichsAusschuss für Lieferbedingungen. Het wordt name gebruikt door bijvoorbeeld (interieur)architecten en professionele schilders. Ook NCS (Natural Colour System) is een coderingssyssteem voor kleuren. Als we verf maken in RAL of NCS loopt u onze winkel uit met verf met de pigmenten en de uitstraling van Little Greene.

Wilt u snel aan de slag en de muren in huis of kantoor een andere kleur geven? Kom naar onze winkel in Opheusden voor uw favoriete kleur. Natuurlijk staan we ook voor u klaar als u zich eerst nog even wilt oriënteren.