Wij zijn van 27 april tot en met 5 mei gesloten!
20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Weblog

Dit zijn de herfstkleuren van 2023

Sommige mensen kijken er na de zomer weer naar uit. De herfst, het seizoen dat we meer tijd binnen doorbrengen, niet zoveel hoeven en ons terugtrekken in huis met warme chocolademelk of een kop thee. Hoe creëert u thuis een gezellige en warme herfstsfeer? We vertellen in dit blog meer over de herfstkleuren van 2023.

Wie aan het najaar denkt, denkt aan vallende bladeren, knisperende haardvuurtjes en wandelingen door het bos, op zoek naar kastanjes en eikels. De herfst draait dan ook om bruine kleuren en aardetinten.

Wij nemen als inspiratie voor de herfstkleuren de nieuwe verfcollectie van Little Greene. Sweet Treats is geïnspireerd op desserts en zoete lekkernijen uit de hele wereld. Het resultaat? Een collectie warme neutrale tinten zoals karamel en chocolade. Door deze kleuren wordt uw huis knus en warm.

Aardetinten

Aardetinten zoals zand, beige, leem en klei brengen rust in een ruimte. Deze kleuren zijn ideaal als basis voor uw interieur. Bovendien haalt u met deze tinten de natuur naar binnen. Het zijn rustige kleuren die zorgen voor een serene en evenwichtige uitstraling waarin andere kleuren uit de Sweet-collectie opvallen.

Karamel en toffee

Karamel- en toffeebruine tinten zijn perfect voor accenten in uw interieur. Kies voor accessoires zoals toffeekleurige kussens, kaarsenstandaards, vazen plaids of denk wat grootser door een karamelkleurige fauteuil toe te voegen.

Chocoladebruin en cacao

De kleuren van chocolade en cacao zijn de zogenoemde rijkere bruintinten. Door het schilderen van een accentmuur in een van deze kleuren creëert u een gezellige hoek in uw woonkamer. Met deze bruintinten krijgt u een warme en rustige look.

Al deze kleuren passen goed bij bijvoorbeeld pvc-vloeren met een houtstructuur en meubels of decoratie in warme houtkleuren zoals eiken, walnoot of esdoorn. Zo ontstaat eenheid en harmonie. Ook voor raamdecoratie kunt u de tinten van Little Greene volgen. Warme kleuren geven een aangenaam gevoel, net als een dikkere, zachte stof zoals fluweel. Dat geldt ook voor een vloerkleed. Die kunt u op maat laten maken van het materiaal dat u prettig vindt. In onze winkel kunt u diverse tapijten bekijken en voelen.

Heeft u zin om aan de slag te gaan? Kom langs in onze winkel in Opheusden. We hebben jouw kleuren vast in huis!