Wij zijn van 27 april tot en met 5 mei gesloten!
20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Weblog

Energie besparen in huis

Door de hoge energieprijzen horen we allerlei tips om energie te besparen in huis. Uw interieur kan ook een steentje bijdragen. In dit blog leggen we uit hoe u warme keuzes kunt maken voor uw woning en uw comfort.


Zonnepanelen plaatsen is een van de opties voor een lage energierekening. Maar wist u dat bijvoorbeeld isolerende raamdecoratie kan bijdragen aan minder kosten?

Isolerende raamdecoratie

In uw huis raakt u warmte kwijt door de ramen. Zelfs met dubbel glas verliest u toch nog tot 20 procent aan warmte. Met goede gordijnen pakt u tocht en koude ramen aan. Als u isolerende raamdecoratie gebruikt, kunt u tot 25 procent energie besparen. Het is bovendien een makkelijke oplossing. U heeft alleen nieuwe raamdecoratie en mogelijk nieuwe rails nodig. We helpen u graag bij het kiezen van het juiste gordijn, maar kunnen ook de montage op ons nemen. Gaat u voor luxe velours of wol? Dat zijn isolerende materialen. Toppoint Raamdecoratie biedt het fluwelen gordijn Isola aan, met een thermolaag. Ook raden we Duette®Shades of mooie gevoerde vouwgordijnen aan voor warmte-isolatie.

Slaapkamer kleed

Vloerverwarming

Als u toevallig een nieuwe vloer wil, denk dan eens na over vloerverwarming. Het is zuiniger dan radiatoren. Vloerverwarming kan ook perfect met pvc. Wij kunnen uw vloer leggen en zetten iemand uit ons netwerk in voor de verwarming. Wij regelen dus alles. Dan hoeft u nergens aan te denken. Want bij ReeDoo kunt u terecht voor al uw vragen op het gebied van interieur. Van kleuradvies tot totale afwerking.

Vloerkleed

Vloerverwarming aanleggen in huis is niet alleen een investering, maar betekent ook een grote verbouwing. Een goedkopere optie is een vloerkleed aanschaffen. Dat zorgt voor een warme sfeer in huis. Met een tapijt heeft u een lekkere warme vloer op de plekken waar u dat nodig vindt. U kunt een kant-en-klaar tapijt kopen, maar denk ook eens aan een kleed op maat. Dan heeft u een uniek exemplaar in huis. En leg ook eens een tapijt in uw slaapkamer neer. Dan stapt u ’s ochtends met uw blote voeten uit bed op een zacht en warm kleed.

 

Kiezen voor gordijnen, vloerverwarming of een kleed kunt u ook zien als een comfortkeuze.  Wilt u meer weten? Kom naar onze winkel in Opheusden. Als interieurspecialist laten we graag zien wat de mogelijkheden zijn.