Wij zijn van 27 april tot en met 5 mei gesloten!
20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Weblog

Dit zijn de interieurtrends van 2023

Zin om uw huis een metamorfose te geven? Haal inspiratie uit de interieurtrends voor 2023. In dit blog zetten we de belangrijkste woontrends voor dit jaar op een rij.

Minimalisme

Bij een minimalistisch interieur draait het om eenvoud en functioneel meubilair. Sommigen plaatsen onder de noemer onstpullen zelfs zo min mogelijk spullen in huis. Deze stijl, met hier en daar een kleuraccent, heeft een groots effect. Het straalt rust uit en zorgt voor een opgeruimd gevoel. Kies voor strakke lijnen, veel licht, rustige kleuren en weinig opvallende accessoires. Als u muren of meubels wilt schilderen, kijk dan eens naar tinten uit dezelfde kleurfamilie, bijvoorbeeld van Little Greene. Als kleurspecialist denken wij graag met u mee. In de winkel kunnen we bovendien alle kleuren verf voor u mengen.

Maximalisme

Houdt u juist van veel kleur en mogen meubels opvallen? Dan past de maximalistische trend perfect bij u. Bij deze stijl is niets te gek, alles kan en alles mag. Dus denk vooral out of the box. Zo zorgen kleurrijke accenten voor een speels effect. Met een gekleurde bank, opvallend kleed, een muur met een felle kleur of behang met een patroon maakt u een persoonlijk statement. De intense kleur magenta past helemaal binnen de woontrends van 2023.

Natuur

Natuurlijke elementen hebben een vaste plek in de interieurwereld veroverd. Materialen als hout, rotan, jute en leer zijn niet meer uit het interieur weg te denken. Aardetinten geven een warm en gezellig gevoel en zorgen voor een natuurlijke uitstraling in huis. Wilt u een bijzonder element toevoegen aan uw woonkamer, hal of slaapkamer? Bekijk in onze showroom wandbekleding van kokos, boomschors, teakhout, lindehout, mosselschelpen of zelfs mos.

Comfort

In deze woelige en onzekere tijden willen we ons thuis veilig voelen. Daarom kiezen we ook nog steeds voor comfort. We halen de natuur niet alleen in huis door natuurlijke materialen, maar kiezen ook voor natuurtinten, ronde vormen en zachte materialen. Laat bijvoorbeeld een hoogpolig rond vloerkleed op maat maken voor een warm gevoel.

Duurzame producten

Duurzaamheid is een thema dat ook in huis een steeds grotere rol inneemt. Van energiezuinige LED-verlichting tot meubels gemaakt van gerecycled materiaal. Of bezoek een kringloopwinkel om producten een tweede leven te geven. Met meubels op maat van materialen voor een lange levensduur voegt u echt een persoonlijke touch toe. Loop bij ons binnen voor de mogelijkheden.

Al deze trends laten één ding zien: er is voor ieder wat wils. Het allerbelangrijkste? Maak het interieur van uw dromen en creëer een huis waar u zich helemaal thuis voelt. Advies nodig? Kom naar onze showroom in Opheusden.