Weblog

Advies aan huis: Als u zeker wilt weten dat u de juiste keus maakt

Uw huis is de plek waar u uw thuis voelt, ten minste, dat is de bedoeling. Soms lukt het echter niet om de juiste sfeer te creëren. Weet u niet welke kleuren nou het beste passen in uw woning, bij uw smaak en bij de meubels waaraan u gehecht bent. Veel mensen vinden het erg lastig om goede combinaties te maken. En aangezien u keuzes wilt maken waar u jarenlang plezier van heeft, geven wij advies aan huis.

Advies op maat bij u thuis

Advies aan huis

De lichtinval in onze showroom kan anders zijn dan de lichtinval bij u thuis. Daardoor is het vaak lastig om de juiste keuzes te maken. Dat merken we heel vaak:
Laatst waren we bij mensen om insectenhorren te plaatsen. In de woonkamer hadden ze een kast staan in een specifieke kleur en wilden daar graag een karpet hebben. Ze kwamen er niet uit wat voor ’n kleed daar nou bij zou passen. Daarom ben ik terug gekomen met diverse stalen en hebben ze een karpet gekozen waarbij de kleur van de kast subtiel in verwerkt was. Juist doordat we de stalen op de vloer bij de kast konden leggen, konden deze mensen zien dat het karpet perfect paste in hun woonkamer.

Hoe werkt advies aan huis?

Advies aan huisIn de showroom hebben we oneindig veel keus. Wanneer wij advies aan huis geven, kunnen we slechts een selectie van onze collectie meenemen. Vandaar dat wij van tevoren extra informatie van u nodig hebben zoals:

  • Wat wilt u gaan veranderen/ waar bent u naar op zoek?
  • Welke kleuren zou u willen?
  • Houdt u van patronen of heeft u liever effen?

Om u optimaal advies te kunnen geven en een goede selectie te kunnen maken van stalen die we meenemen, is het waardevol om enkele foto’s te mailen van uw huidige interieur en van de elementen die blijven. Als u bijvoorbeeld nieuwe raamdecoratie en een andere kleur op de muur wilt, dan is het prettig als wij weten wat uw woonstijl is, wat voor een vloer u heeft liggen en bij welke meubels het moet passen.

Voor wie is dit advies aan huis?

Iedereen die maatwerk en advies wil over bijvoorbeeld vloerbedekking, raamdecoratie, insectenwering en muurbekleding of over een combinatie hiervan, kan bij ons terecht voor advies aan huis. We kunnen dan direct inmeten, zodat daar geen aparte afspraak voor gemaakt hoeft te worden. Uiteraard is het ook mogelijk om een combinatie afspraak te maken, waarbij we eerst aan huis komen om het een en ander door te bespreken en de maten op te nemen. En dat we vervolgens in de showroom de combinatie uitzoeken die het beste bij u past.

Hoge standaard

Het moet gewoon goed zijn. Wij vinden het normaal om netjes en precies te werken. Wij respecteren u en uw huis en dat is terug te zien in onze werkwijze. Onze klanten hanteren een hoge standaard en wij ook.

Advies aan huis

Wilt u uw interieur aanpakken, maar bent u niet zeker over de keuze die u maakt? Dan kunnen wij u daarbij helpen! Wij komen graag bij u thuis voor een persoonlijk advies. Heeft u het overdag heel druk en geen tijd voor advies? Geen probleem, wij kunnen ook ’s avonds bij u langskomen. Maak snel een afspraak.

Auteur: / 26 mei 2020
Delen [addthis tool="addthis_inline_share_toolbox_60sj"]