20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Weblog

Advies aan huis voor de juiste keuze

Uw huis is de plek waar u zich thuis voelt. Dat is althans de bedoeling. Maar soms lukt het niet om de juiste sfeer te creëren. Weet u niet welke kleuren het beste passen in uw woning, bij uw smaak en bij de meubels waaraan u gehecht bent? Als expert op het gebied van interieur en kleur helpen we graag en geven wij advies aan huis.

Advies op maat bij u thuis

Advies aan huis

De lichtinval in onze showroom kan anders zijn dan de lichtinval bij u thuis. Daardoor is het vaak lastig om de juiste keuzes te maken. Dat merken we heel vaak. Zo waren we laatst bij mensen om insectenhorren te plaatsen. In de woonkamer stond een kast in een specifieke kleur. De bewoners wilden daar graag een passend karpet bij hebben. Ze wisten alleen niet welk kleed geschikt zou zijn. Wij kwamen daarom later terug met diverse stalen. Het resultaat? Een  karpet waarin de kleur van de kast subtiel was verwerkt. Juist doordat we de stalen op de vloer bij de kast konden leggen, zagen deze mensen dat het karpet perfect paste in hun woonkamer.

Hoe werkt advies aan huis?

Advies aan huisIn de showroom hebben we oneindig veel keus. Als wij advies aan huis geven, nemen we slechts een selectie van onze collectie mee. Daarom hebben we van tevoren extra informatie nodig:

  • Wat wilt u veranderen?
  • Waar bent u naar op zoek?
  • Welke kleuren zou u willen?
  • Houdt u van patronen of van rustige elementen?

Om u optimaal advies te kunnen geven en een goede selectie te kunnen maken van stalen die we meenemen, is het waardevol om enkele foto’s te mailen van uw huidige interieur en van de elementen die blijven. Als u bijvoorbeeld nieuwe raamdecoratie en een andere kleur op de muur wilt, dan is het prettig als wij weten wat uw woonstijl is. Wat voor vloer heeft u? Bij welke meubels moet het passen?

Voor wie is dit advies aan huis?

Iedereen die maatwerk en advies wil over bijvoorbeeld vloerbedekking, raamdecoratie, insectenwering en muurbekleding of een combinatie hiervan, kan bij ons terecht voor advies aan huis. We kunnen direct inmeten, dan is een aparte afspraak niet nodig. Uiteraard is het ook mogelijk een combinatie-afspraak te maken. We komen dan eerst aan huis om het een en ander te bespreken en de maten op te nemen. Vervolgens zoeken we in de showroom de combinatie uit die het beste bij u past.

Hoge standaard

Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Want het moet gewoon goed zijn. Wij vinden het normaal om netjes en precies te werken. Wij respecteren u en uw huis en dat is terug te zien in onze werkwijze. Onze klanten hanteren een hoge standaard en wij ook.

Advies aan huis

Wilt u uw interieur aanpakken, maar bent u niet zeker over de keuze die u maakt? Dan kunnen wij u daarbij helpen! Wij komen graag bij u thuis voor een persoonlijk advies. Heeft u het overdag heel druk en geen tijd voor advies? Geen probleem, wij kunnen ook ’s avonds bij u langskomen. Maak snel een afspraak.