Wij zijn van 27 april tot en met 5 mei gesloten!
20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Weblog

Tip van Tobi:

 

Tobi geeft de kennis die hij opgedaan heeft in de showroom en tijdens het stofferen graag aan u door, middels praktische tips.


Tip 6: Verzeker u ervan dat u de juiste kleur kiest

tip van tobi

 

Raamdecoratie is de finishing touch voor uw interieur, tenminste als de kleur goed gekozen is. 

Leen daarom een of meerdere stalen en houd deze voor uw ramen. De lichtinval is bepalend voor de uiteindelijke kleur. Daarbij is het belangrijk dat uw gordijnen mooi kleuren bij uw vloer, muurdecoratie en meubels.

Wanneer u twijfelt, is het waardevol om een afspraak te maken voor advies aan huis. Maak de juiste keus, zodat u er jarenlang plezier van heeft.

 


Tip 5: De perfecte  raamdecoratie voor grote raampartijen

Versus-reedoo.nl

Grote raampartijen, zoals de achterspui, zijn vaak een uitdaging qua raambekleding. U wilt het zonlicht tegenhouden, maar wel naar buiten kunnen kijken. Daar is sinds enkele maanden een hele mooie oplossing voor gevonden.

Kent u de Versus gordijnen al? Dit zijn verticale jaloezieën in een moderne en stijlvolle uitvoering, namelijk bekleed met Inbetween stof. Dit geeft ongekend veel mogelijkheden, van helemaal dicht, tot helemaal open en alle variaties die daartussen zitten.

Maak een afspraak om de vele uitvoeringen van de Versus te komen bekijken, of lees eerst het blog voor meer informatie over deze mooie combinatie.

 


Tip 4: Zo kiest u de juiste vloerbedekking

vloerbedekking

 

Het kiezen van de juiste vloer is lastig. Naast de vele soorten vloerbedekking is er heel veel keus in kleur en tekening.

Laat u eerst optimaal adviseren over het soort vloerbedekking. Neem vervolgens een sample mee naar huis van de soort vloer en kleur die u het mooiste vindt en leg dit thuis op de vloer. Hierdoor kunt u goed zien wat de lichtinval met de kleur doet.

De vloer is bepalend voor de uitstraling en sfeer in uw ruimte. Weet u al wat voor ’n soort vloerbedekking u wilt?

Maak een afspraak om de verschillende mogelijkheden in de ReeDoo showroom te komen bekijken.

 

 


 

Tip van Tobi

Tip 3: Bescherm uw harde vloerbedekking

 

Voorkom schade aan uw vloeren door middel van deze praktische tip:

Plak stukjes vilt onder uw stoelen. Het bespaart op het onderhoud van uw gladde vloeren. Doe dit niet alleen bij stoelen, maar ook bij uw tafels, kasten enzovoorts. Wij hebben grote stroken plakvilt die u op maat kunt knippen.

Gebruik nooit schroef- of spijkerviltjes onder uw stoelen. Zodra het vilt versleten is veroorzaken ze vreselijke krassen op uw vloer.

Neem voor vragen en meer tips contact met ons op.

 


 

Tip 2: Zo blijven uw gordijnen langer mooi

Tip van Tobi

 

Ervaar het gemak van elektrische gordijnsluiters.

Deze zijn onder andere door middel van Google Home en vanaf uw Smartphone te bedienen. Naast het gemak zorgt dit systeem ervoor dat uw gordijnen langer mooi blijven, doordat u ze niet met de hand open en dicht hoeft te doen.

Elektrische gordijnsluiters zijn daarbij inbreker werend. Bedien uw gordijnen op afstand tijdens uw vakanties of als u laat thuis komt. Dan valt het minder op dat u niet thuis bent.

Vraag ons naar de mogelijkheden.

 


 

Tip 1: Tapijt zonder vlekken

Tip van Tobi

Heeft u zachte vloerbedekking of een tapijt liggen? Zorg er dan voor dat u de James startset in huis heeft.

En bewaar resten van uw nieuwe vloerbedekking. Deze zijn nog te gebruiken om uw tapijt te repareren, bijvoorbeeld als er een vlek op gekomen is die er niet helemaal uit gaat.

Of download in ieder geval de gratis James vlekkenschijf. Nadat u met 2 of 3 andere middelen de vlek heeft proberen te verwijderen is voor ons de vlek er vaak niet meer uit te halen.

Neem bij twijfel over uw vlek contact met ons op.

 


Tip van Tobi