Wij zijn van 27 april tot en met 5 mei gesloten!
20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Weblog

Inbetweens: de luchtige sfeermaker voor alle woonstijlen

De kamerhoge dunne Inbetweens zijn een ware kameleon onder de raamdecoratie. Ze passen in elke woonstijl en bij elke smaak, van landelijk, scandinavisch en bohemien tot industrieel. Filter het licht zoals u dat het mooiste vindt en stijl uw ruimte helemaal áf door de kleur en het materiaal te kiezen dat het beste in uw interieur past.

Enorm veel keus

Inbetweens

In de ReeDoo showroom kunt u kiezen uit veel verschillende merken en uit oneindig veel kleuren, patronen en structuren. Gaat uw voorkeur uit naar dicht geweven of juist naar een opener geweven stof, met een structuur of zonder, uni, ton sur ton of meerdere kleurtonen. Het palet gaat van fleurige kleuren tot rustige basiskleuren. Bij een interieur in Industriële stijl worden doorgaans Inbetweens gekozen in basistinten om het een strak geheel te houden. Bij een sobere of landelijke stijl wordt er vaak voor een linnen of linnenachtige stof gekozen in neutrale kleuren, passend bij het rustige geheel.

Kiezen tussen ragfijne of juist dikkere stof

De dikte van de gordijnen is afhankelijk van de smaak en wat voor een zonwering er verder geplaatst wordt. Wanneer er alleen Inbetweens voor een raam gehangen worden, dan wordt meestal een wat dichter geweven stof gekozen. Hierdoor ontstaat er ’s avonds een redelijke privacy en komt er overdag toch voldoende licht binnen wanneer de gordijnen dichtgetrokken zijn.
In combinatie met een dubbele plissés, (houten) jaloezie of overgordijn, wordt vaak voor een luchtigere stof gekozen. Deze is doorzichtiger dan de dichter geweven Inbetween.

Creëer eenheid in uw (werk)ruimtes

Sommige ramen zijn perfect voor Inbetweens, voor andere ramen is het mooier of praktischer om een andere soort raamdecoratie te kiezen. Gelukkig is het bij bijna alle Inbetween stoffen mogelijk om van dezelfde stof vouwgordijnen te maken. Een aantal stoffen zijn zelfs in meerdere diktes verkrijgbaar, zodat u de vouwgordijnen in een dikkere, of juist dunnere stof kan laten uitvoeren. Daarbij hebben veel merken een basislijn, waarop verschillende variaties verkrijgbaar zijn, bijvoorbeeld met een patroon of structuur in dezelfde kleurtint. Hierdoor is er meer variatie mogelijk, terwijl het geheel rustig blijft ogen.

InbetweensStijlvol geheel

Door Inbetweens langs de gehele achterpui te hangen, ontstaat er een stijlvol geheel. Doordat de stoffen van hoge kwaliteit zijn, blijven ze lang mooi. Hang dit luchtige gordijn indien mogelijk van wand tot wand, van vloer tot plafond en schuif de gordijnen open of dicht naar smaak en naar gebruik van de achterdeur, openslaande deuren of schuifpui. Er zijn 3 manieren om ervoor te zorgen dat het openen en sluiten van uw gordijnen zo min mogelijk sporen nalaat op de stof:

  • Gebruik een gordijnstok
  • Pas Domotica toe, zodat u via een afstandsbediening of een app de gordijnen kan bedienen
  • Gebruik Curtain Breeze spray

De dubbele werking van Curtain Breeze

Door middel van de Curtain Breeze spray, brengt u een onzichtbaar vuilafstotend laagje aan op uw Inbetween. Doe dit op de zijnaad van uw gordijn op de plek waar u de Inbetween open en dicht schuift. Naast de vuilafstotende werking, verspreidt deze spray dagenlang een subtiel luchtje, alsof uw gordijnen pas gewassen zijn. Curtain Breeze is in 4 geuren verkrijgbaar: Morning Dew, Firefly, Lily of the Valley en Reflection, zodat er altijd een geur is dat aansluit bij uw smaak.

InbetweensLaat u adviseren

Wij begrijpen hoe moeilijk het is om te bepalen wat het beste bij uw smaak en uw inrichting past. Maak daarom foto’s van uw interieur, maak een afspraak en kom naar ReeDoo in Opheusden, dan helpen wij u om de juiste keus te maken. Of maak een afspraak voor advies aan huis, zodat wij ter plekke kunnen bekijken welke stof en kleur het beste bij uw interieur past.